У Здолбунові пенсіонерку зв’язали скотчем і побили, а потім підпалили її будинок

О другій годині ночі в місті Здолбунів пожежники гасили загоряння в приватному житловому будинку на вулиці Данила Галицького.

Вогнем знищено меблі в двох кімнатах першого поверху та меблі в кімнатах мансардного поверху, перекриття і покриття житлового будинку. Про це інформують у пресслужбі ГУ ДСНС у Рівненській області.

У поліції повідомляють, що вони отримали повідомлення від жінки, що її сусідка вона стала жертвою невідомого нападника.

Слідчі, які прибули на місце події, невідомий розбив вікно та проник до оселі, де спала 81-річна господиня.

Відомо, що зловмисник, обличчя якого приховувала балаклава чи панчоха, зв’язав руки потерпілої скотчем та, вимагаючи грошей, завдав тілесні ушкодження жінці. Потому виштовхав її із помешкання.

Потерпілій вдалося втекти до сусідки. Звідти пенсіонерка побачила, що горить її будинок. У потерпілої медики «швидкої» діагностували закриту черепно-мозкову травму. Однак, не госпіталізовували.

За фактом розбійного нападу, поєднаного із проникненням у помешкання, слідчі розпочали досудове розслідування. Працівники карного розшуку із залученням інших оперативних служб встановлюють особу зловмисника.

Відповідно до акту рятувальників попередня причина пожежі — підпал. За цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також