Учасницям проекту "Пузата мама" розповіли про потреби жінки під час пологів (ФОТО)

http://charivne.info

Професійна доула "Яммі Маммі" Юлія Бать провела для учасниць проекту для вагітних  "Пузата мама-2018" лекцію "Потреби жінки під час пологів".Повідомляє сайт ЧаРівне.

 - Від оточення і від маминого самопочуття залежить перебіг пологів і його тривалість зокрема. Від емоційного стану залежить, які гормони виділяються у жінки. - пояснює доула.- Одні з них сприяють народженню дитини - дають ефективну родову діяльність. Інші - пригальмовують процес. І щоб не розгубити потрібні гормони, жінці потрібні підтримка, спокій і безпека. Усвідомлюючи свої потреби - задовільняти їх легше. Маю надію, що ця усвідоменість стане у нагоді учасницям проекту.

Автор фото - сімейний фотограф Наталія Хотенко  

  Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:

 

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

Читайте також