Українські військові захопили у полон російського підполковника: на ньому була білизна ЗСУ

Військові 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади взяли в полон російського підполковника – начальника групи інформаційно-психологічної протидії військової частини, яка дислокується у Північній Осетії.

Про це повідомляє Українська правда з покликанням на фейсбук-сторінку військового Ярослава Галаса.

"Новий полонений 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, котрого взяли в ході сутички з підрозділом 58-ї армії РФ. Постійне місце дислокації в/ч 47084 – м. Владикавказ, республіка Північна Осетія – Аланія.

Начальник групи інформаційно-психологічної протидії військової частини 47084 російської армії Кошель Александр Олегович. Військове звання – підполковник".

За словами Галаса, одразу після взяття Кошеля в полон росіяни кинули значні сили на його визволення. Зокрема, підняли авіацію, яка завдала вогневого удару по українських штурмовиках. Повідомляється, що внаслідок ворожого вогню ніхто не постраждав, а аполоненого доставили в безпечне тилове місце.

Під час особистого огляду бійці 128 бригади з подивом виявили, що підполковник Кошель носить спідню білизну й шкарпетки з позначками "Збройні Сили України".

Галас пояснив відчайдушні спроби ворога визволити полоненого тим, що Кошель був на прямому зв’язку з командуючим 58 армії РФ генерал-лейтенантом Михайлом Зуськом, котрому доповідав щоденно.

Читайте також