Унікальна аквазона, 16 різних локацій та власна фотогалерея: у Рівному відкрили найбільшу у місті фотостудію (ФОТО)

У Рівному у житловому комплексі «На Щасливому» днями відкрили найбільшу у місті надсучасну фотостудію «ART-FORMAT». Впродовж дня на усіх, хто завітав на свято урочистого відкриття, чекали приємні сюрпризи, подарунки, презентації, виступи, фуршет, святковий торт та смачне шампанське.

Зокрема, для відвідувачів пройшов так званий День відкритих дверей, де кожен бажаючий міг зробити тестову фотозйомку.

У новій фотостудії «ART-FORMAT» облаштовано два великі зали у темному та світлому кольорах, де загалом розташовано аж 16 найрізноманітніших сучасних дизайнерських фотолокацій для зйомок. Та головною родзинкою фотостудії стала унікальна та єдина на теренах Рівного та області аквазона для знімання у воді.

За словами адміністратора фотостудії Лілії Никончук, найбільша у регіоні площа фотостудії є не єдиною її перевагою:

Окрім усього, наша фотостудія пропонує фотографам абсолютно усе необхідне та найсучасніше обладнання та техніку для зйомок, аби кожен з них міг комфортно працювати та якнайкраще реалізувати свої задуми. Ще однією перевагою нашої фотостудії є високі стелі. Кожен фотограф це відзначить стовідсотково, адже досі у Рівному це було проблемою для фотографів – низькі стелі, що блокували простір у фотографіях та ускладнювали роботу зі світлом, - зазначила Лілія Никончук.

Нова фотостудія також потішить своїх клієнтів підлогою з підігрівом, а фотографів - виставленим світлом та професійною високошвидкісною синхронізацією.

До слова, для клієнтів тут також облаштували окрему кімнату під гримерку та гардероб, де кожен зможе зробити макіяж та зачіску і при потребі переодягнутися. У фотостудії також працюватиме затишна та сучасна кав’ярня, де клієнти та відвідувачі зможуть попити чаю та кави та поласувати солодощами під час періоду очікування.

 

Також фотостудія має великий коридор, який облаштували під фотогалерею. Зараз там виставлено роботи відомого в Україні епатажного фотохудожника з Києва Олександра Ктиторчука, який особисто завітав на відкриття студії у Рівному. Втім, за словами адміністратора, щомісяця експозиція світлин буде змінюватися, аби рівняни могли побачити якомога більше виставок робіт найрізноманітніших фотографів не лише з Рівного і України, а й інших країн світу.

На відкриття фотостудії «ART-FORMAT», окрім пересічних рівнян та поціновувачів фотомистецтва, завітало чимало іменитих фотографів - не лише місцевих, а й столичних. Зокрема, Олександр Ктиторчук привіз для рівнян свої роботи, а під час власного безкоштовного майстер-класу поділився особистими секретами роботи, де він багато розповідав не лише про фотозйомку, а й про життя і психологію.

Крім того, Олександр Ктиторчук дуже високо оцінив саму фотостудію, її локації та високопрофесійне обладнання.

Видно, що люди дуже постаралися і дуже якісно та з любов’ю все зробили, а не як-небудь. Все продумано до найменших дрібниць. Я як фотограф хочу відзначити простір для роботи, високу стелю, яка не потрапляє у кадр, продумані локації. Хочу сказати, що ця студія дуже крута – нічим не гірша за найкращі фотостудії у Києві. Повірте, - підкреслив відомий фотограф.

Під час відкриття фотостудії також презентували найсучаснішу продукцію від компанії «CANON», а кожен бажаючий міг навіть провести тест-драйв того чи іншого продукту. А дівчата з Pole Dance Studio 360 розважали усіх присутніх своїми вишуканими, граційними та повітряними танцями.

Фотостудія «ART-FORMAT»:
Адреса: м.Рівне вул. Чорновола 91-л.
Телефон: (068)131-12-12.
Сайт: www.art-format.info.

 

*на правах реклами

Читайте також