Уночі у центрі Рівного вщент згорів "Мерседес" (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 19 червня, вночі близько 3-ї години у Рівному в дворі багатоповерхового будинку по вул. Чорновола, 40 горів легковий автомобіль. На місце події прибули пожежники, поліцейські та оперативно-координаційний центр області.

Як встановили вогнеборці на місці події, вогнем було повністю охоплено легковий автомобіль марки «Mercedes-Benz ML 350», 2008 р.в., яким користується 29-річний рівнянин. За інформацією поліції, попередня причина загоряння — підпал.

За словами рятувальників, все свідчило про занадто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. За 10 хв після отримання інформації про пожежу вогонь було локалізовано, а вже за менш, ніж півгодини по тому - повністю ліквідовано.

В результаті пожежі вогнем повністю знищено автомобіль. Остаточна причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюю поліцейські. 

Відомості за цим фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені правопорушення та інші події. Триває перевірка, за результатами якої і прийматиметься відповідне рішення.

<> <> <>