Упродовж двох днів на Рівненщині виявили 11 нетверезих водіїв

В суботу ввечері патрульні отримали виклик про те, що водій автомобіля VOLKSWAGEN керує транспортним засобом напідпитку.

Зв’язавшись із заявником в телефонному режимі поліцейські встановили, що небайдужі громадяни заблокували рух горе-водію, який на перехресті вул. О. Теліги - вул. Дубенська здійснив рух в зону виконання дорожніх робіт по свіжовикладеному дорожньому покриттю після чого намагався вчинити бійку з дорожниками. Асфальт не пошкоджено.

Прибувши за вказаною адресою інспектори вияснили, що рівнянин керує транспортним засобом без відповідних на те документів та з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора в присутності двох свідків в установленому законом порядку. Результат виявився позитивним – 1.52 проміле, що майже у 8 разів перевищує допустимий максимум алкоголю.

Заслухавши усі пояснення свідків, ознайомившись з доказами та встановивши усі обставини справи патрульні винесли постанову за ч. 1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП та склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Усього патрульні склали таких 11 протоколів за 2 вихідні дні. 

Патрульна поліція Рівнвенської області

Читайте також