"Уже стоїть на блокпосту та контролює виїзди з міста": у Маріуполі підполковник поліції перейшов на бік окупантів

Начальник Кальміуського відділення поліції Маріуполя, підполковник поліції Валентин Попов перейшов на бік російських окупантів. Він уже стоїть на блокпосту та контролює виїзди людей з міста. 

Про це повідомив колишній заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін. 

- Коли я чую чергове прізвище поліцейського з поліції Донеччини, який перейшов на бік російських окупантів, то спочатку відчуваю образу, потім люта ненависть. Особливо, коли ще кажуть, що ця сволота вже стоїть на блокпосту та контролює виїзд людей з міста, вказує на правоохоронців, військовослужбовців, їх жінок та дітей. Таким покидьком є начальник Кальміуського відділення поліції підполковник поліції Валентин Попов, - написав Аброськін. 

Він додав, що всім, хто допомагає маріупольцям, слід враховувати, що Попов уже стоїть на блокпосту росіян та контролює виїзд з міста. 

Колись я сказав його вже покійному другу подполковнику міліції, що Валентин Попов дуже слабкий духом. Він мене переконував у зворотньому, але час показав, що він не просто слабкий духом, він - зрадник, покидьок, який через образу на своїх керівників порушив прості правила життя, людяності,

Читайте також