В громаді на Рівненщині розповіли про історії успіху молодих жінок

«Жінки змінюють світ» – під такою назвою відбулася презентація унікальних відео про життя, мрії та діяльність молодих жінок у Смизькій громаді в рамках реалізації  проекту гендерної ініціативи Гощі та Смиги «Посилення впливу жінок Гощанського району та Смизької ОТГ на ухвалення рішень на місцевому рівні шляхом створення громадських організацій».

Три героїні є членами Молодіжної ради Смизької громади, а саме Оксана Костюк, Віта Костюк та Ірина Гнатюк. Вони теж вперше побачили відео про себе, а після перегляду поділилися враженнями від зйомок та отриманого результату. Загалом, жінки наголошують на тому, що кожна історія з конкретним результатом та щасливим закінченням – це теж успіх, про це варто розповідати, щоб надихати інших на дії та активне громадське життя.


Кожна історія по-своєму цікава та оригінальна, але всіх їх об’єднує прагнення до розвитку своєї громади, спільні активності та ідеї, а ще мрія змінити світ навколо себе і те, що почати вирішили з себе і своїх близьких, повідомляють в Агенції розвитку громад «Інтонація змін».

«Ми хочемо жити в розвиненій громаді та показати приклад своїм дітям, як потрібно планувати свій час, щоб його вистачало і на розвиток, і на дозвілля, і на родинний відпочинок, бо діти запам’ятають ті моменти, які ми проведемо разом. Тому під час організації різних заходів та реалізації проектів діти, рідні завжди поруч, а вдома надійна підтримка з боку чоловіків», – ділиться своїм досвідом Ірина Гнатюк.

Захід організував Центр суспільних дій «CIVITAS» в рамках реалізації гендерної ініціативи Гощі та Смиги «Посилення впливу жінок Гощанського району та Смизької ОТГ на ухвалення рішень на місцевому рівні шляхом створення громадських організацій».

 

Повідомляє інформаційний портал м. Дубно

Читайте також