В школі-інтернаті на Рівненщині провели "щедрий вівторок"

3 грудня у світі відзначають День добрих справ. Giving Tuesday – це всесвітній рух, і минулого року Україна офіційно до нього долучилася. З цієї нагоди Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітав до учнів Тучинської спеціальна школа І-ІІ ступенів з новою спортивною програмою.

Уже понад 10 років в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!»  для вихованців спеціальних закладів «Спорт для всіх» проводить цікаве й активне дозвілля. Цьогоріч його приурочили до «щедрого вівторка».

Після того, як дітей ознайомили з умовами проходження естафет, шість команд-учасниць перейшли до стартів. У шести спортивних естафетах всі старалися показати максимальну швидкість і проявити спритність.

Після веселих та емоційних змагань відбулося нагородження.  Відзначили також  переможців конкурсу малюнка на спортивну тематику, що напередодні проходив у школі. Всі учасники змагань отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області. А на згадку про Всеукраїнський день добрих справ вихованці закладу отримали в подарунок спортивний інвентар.

Читайте також