Вагітні Рівного стали фотомоделями (ФОТО)

http://charivne.info

У Проекті для вагітних "Пузата мама" у Рівному стартували фотосесії. 

Учасниці осіннього проекту "Пузата мама -2018"  демонструють власну красу та привабливість у ролі вагітних фотомоделей. Над їхніми образами працює ціла команда професіоналів. 

 

Триватимуть зйомки кілька днів. 

 

Фотографують учасниць "Пузатої мами" команда кращих фотографів Рівного: Дмитро Шпак, Юлія Петренко та Катя Тарасюк.

- Фотосесія вагітної - це своєрідний ритуал, - каже фотограф Дмитро Шпак. - Наразі кожна сучасна мама під зас вагітності робить фотосесію, і це погодьтесь, правильно. Це класні відчуття, емоції,і  зрештою - це згадка. Разом з тим, такі фотосесії - це певний розрив стереотипів, адже до цього часу чимало мам при надії бояться показувати животика, фотографуватись, а тим більше робити це публічно. 

Під кожен образ вагітної підбирається малюнок - боді-арт, візаж створюють візажисти sasha_rivne_mua та  Катерина Алексієвець. 

Розмальовує животики вагітним Марія Горуна з фейс-арт студії "Щасливе дитинство".

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у: 

Також для вагітних влаштують піскову терапію, дитячий лікар педіатр Ірина Нагорна розкаже про догляд за дітками,  а  фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

Читайте також