Вагітні жінки Рівненщини змогли отримати безкоштовний одяг (ФОТО)

http://charivne.info

Рівненські вагітні змогли безкоштовно отримати одяг, відшитий спеціально для майбутніх матусь. Повідомляє сайт ЧаРівне. 

Така благодійна акція відбувалась останні кілька тижнів у Рівненському обласному перинатальному центрі.

За словами керівника Рівненського перинатального центру Вікторії Єнікеєвої чимало джинсів, брюк, блузок, сарафанів й тунік у медзаклад передала рівнянка Ольга. Свого часу, вона займалась пошиттям такого одягу.

-  Усі речі нові та якісні. Тому ми запропонували усім вагітним нашого міста приходити до нашого закладу й вибрати собі одяг. Крім того, є багато жінок, які потребують такої допомоги: переселенці, жінки, які опинились в складних життєвих ситуаціях, малозабезпечені родини. Зрештою, цей одяг якісний, а тому ми з радістю дарували його усім. - наголошує Вікторія Єнікеєва. - Насамперед, я дякую рівнянці, яка передала ці речі. Усі вони, без  вийнятку передані на потреби  вагітних жінок.

 

Частину одягу працівники Рівненського перинатального центру передали у інший заклад - Рівненський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.  Тут попит на речі для жінок при надії чималий.

- У нас знаходяться сім`ї,які перебувають у складних життєвих обставинах.Чимало родин, є на обліку, а тому увесь одяг ми вже почали передавати нашим вагітним.- розповідає Марія Катеринич.

Матеріали підготувала Оксана КРАВЕЦЬ

Читайте також