Варто остерігатись: найпідліші жінки за знаком Зодіаку

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Близнюки

На жаль, жінка-Близнюки славиться не тільки своєю дружелюбністю та товариськістю, але і підлістю. Вона стає вірною і відданою тільки в тому випадку, якщо зустрічає свою другу половину. В іншому випадку вона буде нехтувати, зраджувати і використовувати чоловіка в своїх інтересах.

Якщо представниця цього знаку Зодіаку вийде заміж необдумано і виявиться, що чоловік не є її щирим коханням, то вона не замислюючись кине його і навіть дітей. Жінка-Близнюки мріє жити безтурботним життям, купатися в любові та увазі свого чоловіка, отримувати нові емоції.

Вона не стане цілими днями стояти біля плити і займатися малюванням з дітьми. Навіть якщо вона вирішить залишитися з нелюбим чоловіком, то урізноманітнить свої нудні будні постійними романами, які навіть не стане приховувати. Її обранцеві варто тільки поспівчувати.

Стрілець

Також і представниця знаку Стрілець не стане присвячувати своє життя надмірній турботі про сім’ю. Вона буде рівно ставитися до своїх рідних,тільки до тих пір, поки турбота і відповідальність не стануть душити її. Як правило, представники цього знаку Зодіаку не стануть ставити в пріоритет чужі інтереси, коли на горизонті стоїть мета їхнього життя.

Сімейне життя у жінки-Стрільця буде складатися вдало тільки в тому випадку, якщо чоловік візьме на себе більшу частину обов’язків по дому, турботу про дітей і не стане вимагати від неї виконання жіночих обов’язків на постійній основі. При іншому розвитку подій представниця цього знаку стане шукати віддушину на стороні.

Як правило, жінка-Стрілець залишається на схилі віку одна: діти, відчуваючи брак материнської уваги, вибирають батька. Однак, все одно навіть на схилі віку вона не визнає своїх помилок навіть сама собі. Буде звинувачувати чоловіка, подругу, сусідку, батьків – кого завгодно. Крім того, вона не стане показувати виду, що засмучена ситуацією, що склалася і стане переконувати всіх у тому, що про таке життя і мріяла.

Козеріг

У жінки-Козерога на першому місці знаходиться самореалізація і матеріальне благополуччя. Вона заводить сім’ю тільки тому що цього вимагають встановлені в житті стереотипи. Крім того, представниця цього знаку Зодіаку прагне вибрати максимально забезпеченого і перспективного чоловіка, а в родині відразу встановлює свої правила і порядки.

Жінка-Козеріг рідко цікавиться думкою своїх близьких, тому що вірить в правоту тільки своєї точки зору. Прагне маніпулювати своєю другою половиною у всьому: прикидається слабкою і беззахисною, а через деякий час показує свій владний характер. Знає всі слабкі місця свого чоловіка і дітей і без докорів сумління тисне на них при необхідності.

Якщо представниця цього знаку Зодіаку стає незадоволена своїм сімейним життям, то вона легко розриває відносини і починає шукати заміну чоловікові. Крім того, ця дама не надто піклується про бажання своєї дитини: якщо їй здається, що дитина перестала їй підкорятися, то вона досить суворо з нею обходиться.

Водолій

Жінка-Водолій дуже розумна і волелюбна. Для неї створення власної сім’ї занадто відповідальний крок і вона не хоче брати на себе такий тягар. В першу чергу вона прагне знайти себе в цьому житті і своє призначення.

Представниця цього знаку Зодіаку займається всім, що тільки можна – починаючи від в’язання і закінчуючи скелелазінням. Однак при цьому з великим страхом ставиться до народження дітей, колясок, пелюшок і підгузків. Крім того свого партнера терпить поруч тільки до тих пір, поки він не стане робити замах на її свободу і бере на себе всі побутові завдання.

Читайте також