Вчимося уважності та розвиваємо світогляд: 3 набори LEGO Duplo для маленьких непосид

Іграшки серії LEGO Duplo допомагають батькам створити цікаве і веселе дозвілля для дітей. Такі конструктори навчають малят посидючості та уважності до деталей та мотивують їх пізнавати навколишній світ. Ми познайомимо вас з популярними наборами цієї лінійки данського бренду, що підійдуть для розваг дітлахів віком 1,5–5 років.

«Потяг з тваринами»

Щоб познайомити малюка з представниками тваринного світу, радимо придбати захопливий конструктор «Потяг з тваринами» або обрати на сторінці https://panama.ua/ua/brand/2483/subbrand=duplo/ інший цікавий набір LEGO. В інтернет-магазині Panama пропонуються лише оригінальні моделі відомих брендів іграшок на будь-який смак і гаманець.

«Потяг з тваринами» надає можливість зібрати слоника, тигра, жирафа і панду, а також зчепити між собою 4 вагони для перевезення персонажів у далекі мандри. Така гра добре розвиває дитячу фантазію, уяву, покращує розпізнавання предметів за порівняльними характеристиками та поглиблює знання про деякі види тварин.

«Вантажівка та гусеничний екскаватор»

Цей набір LEGO з 20 деталей підходить для хлопчиків 1–3 років і може застосовуватися в комбінованих іграх. Іграшкові моделі вантажівки, екскаватора і двох фігурок будівельників допоможуть відтворити процес будівництва і поринути у світ захопливих пригод. За допомогою цього конструктора малюки зможуть розвинути фізичні та когнітивні навички, необхідні для подальшого життя. Якісні великі цеглинки, реалістичні персонажі та яскраві кольори мотивуватимуть малюка на створення цікавих сценаріїв гри.

«Коробка з кубиками»

Універсальний набір кубиків з 65 елементів стане чудовим подарунком хлопчикам і дівчаткам віком від 18 місяців. Безліч варіантів поєднань деталей між собою нададуть можливість побудувати багато споруд і придумати цікаві сюжетно-рольові ігри. За допомогою батьків малюк зможе зібрати машинку з рухомими колесами, побудувати хлібну крамничку або невеликий будиночок з квітами та віконечком. Гра з великими яскравими кубиками покращить дрібну моторику пальців дитини, сприятиме розвитку просторової уяви, а також розвине творчий потенціал. Конструктор упаковано в зручну пластикову коробку.

«Моє перше цуценя та кошеня»

Іграшка підходить хлопчикам і дівчаткам віком 1,5–4 роки та містить 22 елементи. До набору входить гарненьке кошеня і цуценя з 2 деталей. Щоб урізноманітнити ігровий процес, можна помістити кошеня в коло, що крутиться, і вставити батарейки для отримання звукового ефекту. Кожен звук — це окрема функція на зразок «тамагочі»: іграшка сповістить малюка про необхідність нагодувати вихованця, погратися з ним або покласти його відпочивати. Такі можливості допоможуть дитині зрозуміти основні принципи денного розпорядку.

І наостанок: купуючи подарунок малюкові, обов'язково звертайте увагу на вікову спрямованість іграшки та вподобання дитини. Обирайте набір LEGO Duplo лише в перевірених інтернет-магазинах — це гарантує безпеку під час активного дозвілля. 

Читайте також