Вчора на Рівненщині перекинулося авто: постраждало три пасажири

фото ілюстративне

Вчора, 3 грудня, на Рівненщині трапилося ще одне ДТП.

У селі Брищі Млинівського району автомобіль «Fiat Doblo», за кермом якого перебував 55-річний житель села Плоска Дубенського району, перекинулося у кювет. Як з`ясували поліцейські на місці події, водій не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та погодних умов і не впорався із керуванням.

У результаті ДТП постраждало троє осіб: дві 52-річні пасажирки та 58-річний пасажир з численними травмами госпіталізовані у Дубенську центральну районну лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, працівники поліції звертаються до водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, користуйтеся ременями безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не залишайте в таких випадках авто на узбіччі. З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Не нехтуйте власною безпекою, безпекою пасажирів і пішоходів. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, терміново викличте на допомогу правоохоронців або рятувальну службу.

Читайте також