Вчора неподалік Рівного 25-річний хлопець обікрав поліцейського

Вчора, 21 січня, у селі Колоденка поблизу Рівного 25-річний хлопець обікрав гараж працівника поліції. 

Близько другої години ночі старший інспектор-черговий Анатолій Маринчук, перебуваючи поза службою у власному будинку, почув підозрілий звук зі свого гаражного приміщення. Поки він вийшов з будинку, невідомий встиг накивати п’ятами.

 

Оглянувши гаражне приміщення, майор поліції виявив, що у нього вкрали електроінструмент. Більше того, на подвір’я чоловіка прийшло і двоє сусідів, які теж стали жертвами злодія. Тоді Анатолій викликав поліцію і розпочав пошуки зловмисника самостійно.

Вже на окраїні села він помітив молодика з наплічником, який прикривав своє обличчя шарфом. Зрозумівши, що його викрито, хлопець навіть не чинив опору.

Під час огляду поліцейські виявили у нього викрадені інструменти. До слова, цей 25-річний молодик раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 15, частиною 3 статті 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюватимуть суму завданих збитків та перевірятимуть молодика на причетність і до інших аналогічних злочинів.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також