Веселий гороскоп: як знаки Зодіаку святкують Новий рік

Фото з відкритих джерел

Овен

Овен не готується до 31-го грудня – не той масштаб. Нормальний Овен за 60 секунд розписує все аж до Різдва, а краще – до хрещення. Лазні! Сани! І до циган!

Якщо у Овна невеликий бюджет, то він сам виступить в ролі банщика, танцюючого ведмедя, візника і його коня. Якщо ж Овен не особливо обмежений в коштах і все-таки зловить кураж, то до кінця січня не дуже твереза Земля ризикує натрапити на небесну вісь. При цьому часу на підготовку Овнам не потрібно – у них все це якось само собою виходить… тому 1 січня він якимось чином може опинитися в Таїланді, на пальмі з мискою олів’є…

Телець

У класичних Тельців свято розплановано по годинах ще в березні. Середньостатистичний Телець точно знає, куди він піде, у що буде одягнений і як він “ні за що не буде пити”.

Телець 80-го рівня починає варити холодець за два тижні до свята. За п’ять хвилин до бою курантів у Тельців повна духовка їжі, а сам Телець, зачинившись у ванній, буде дописувати квартальний звіт, тому що його теж потрібно встигнути.

Власне, на планах “дописати квартальний звіт” прекрасна гармонія і зруйнується. Тому що Тельців, які “ні за що не будуть пити” – не буває. Куди понесе Тельця на підпитку? Та куди завгодно. Хоч ось до Овна, в баню до циган і коней…

Близнюки

Новий рік приходить до Близнюків раптово. “У якому сенсі – сьогодні тридцять перше?!?” – розгублено уточнюють вони, – ” вчора ж було десяте!!!” Після чого Близнюки кілька разів зиркають очима на календар і – завертіііілооооось………

Перемагаючи закони фізики однією лівою, Близнюки перетворюють нашу планету в чорну діру, де хвилина прагне до нескінченності. Класичні Близнюки за три з половиною години, які залишилися від старого року, встигають постригтися в уже закритій перукарні, приготувати закуски на двадцять персон і написати новорічну п’єсу для гостей.

Ах так, і ялинку купити. А може і в ліс за нею збігати. Після чого падають в крісло і стогнуть: “Дайте мені вже випити”.

Рак

Новий рік для Рака-свято інтимне, млосне і планується відповідним чином. Або сім’я, або найближчі друзі. Тому що- “це ж важливоооо”. Такі Вступні практично гарантують, що весь грудень Рак буде рефлексувати на теми “що їм подарувати?”і” раптом їм не сподобається, може, поміняти, поки не пізно?”

Але це все можливе, якщо Рака хто-небудь непередбачувано не напоїть в середині грудня: п’яний Рак перетворюється в Овна і може теж випадково купити квитки в Таїланд.

Тверезіє зазвичай в лютому… де-небудь на Самуї. Або в карпатських лісах, якщо всі квитки в Таїланд були розібрані Овнами…

Лев

Лев за ціною не постоїть. Він готується до свят ретельно і продумано. З толком і з розстановкою. З блиском, мішурою, вогниками.

У його гостей буде найсмачніша їжа, найцікавіша культурна програма і найкращі подарунки. Гості будуть сидіти під найкрасивішою ялинкою і слухати найкрутішу музику.

При цьому всі ці радощі життя Лев подарує рідним і близьким абсолютно безоплатно. Йому цілком достатньо того факту, що ви, нікчеми, чітко усвідомлюєте, хто тут цар звірів, а хто так – придворні.

Діва

Діва підходить до підготовки Нового року дуже серйозно. Все повинно бути ідеально!

Тому перед Новим роком обов’язково потрібно зробити ремонт! Ну як же без нього!

У підсумку гості 31 Грудня допомагають Діві доклеїти шпалери. Під бій курантів в будинку Діви відкривають не шампанське, а банка з фарбою, а замість олів’є на столі — цемент. Зате в Новий рік — новий будинок, та й фарби нанюхалися — можна дивитися Блакитний вогник в 3D без окулярів!

Терези

Терези починають планувати зустріч Нового року за місяць-два. В результаті у них з’являється штук п’ять варіантів, плюс три в запасі. В кінцевому підсумку, так і не вирішивши долю свого Нового року, Терези махають рукою і починають просто чекати 31 грудня, коли хтось подзвонить першим і покличе справляти свято.

Але дзвонить тільки Овен, щось кричить про сани, лазні і циган…

Скорпіон

Оооо… Скорпіон готується.

Назвався Скорпіоном – лізь в стрази! Скорпіон просто не може без уваги і захоплених поглядів. Навіть якщо в новорічну ніч йому належить бути в костюмі ведмедя, він все одно зробить собі бразильську епіляцію, манікюр-педикюр і зачіску, як у голлівудської зірки.

Ну і нехай цієї краси ніхто не побачить, зате сам Скорпіон буде знати, що він прекрасний!

Стрілець

План зустрічі Нового року у Стрільця чудовий: перед Новим роком Стрілець обов’язково виспиться, як слід. 31 Грудня неспішно пройдеться по магазинах, піде в парк, щоб половити ротом сніжинки і трохи помріяти. Замовить їжу в ресторані, зустрінеться з близькими людьми, потім, загорнувшись в теплий плед разом з коханою людиною, попиваючи глінтвейн, зустріне Новий Рік… Прекрасний план! Жодного разу, правда, не спрацював, але прекрасний!

Козоріг

Головна проблема Козорогів при підготовці до Нового року – це їхній день народження.

Планування прийдешніх свят стоїть на двох китах: “скільки у мене грошей?” і “в якому стані моя печінка?”.

Досвідчені Козороги трансформують цих китів в єдиний моноліт: “скільки коштує донорська печінка?” Від відповідей на ці питання залежить рішення – відсвяткувати все відразу чи все-таки розбити вечірку на два етапи. Плюси другого варіанту очевидні (подарунків буде більше), мінуси ж залежать від стану печінки. В результаті, як правило, все впирається в конкретні дати – ймовірність рішення відстрілятися за один раз прямо пропорційна проміжку між днем народження і 31-м грудня.

Водолій

Водолій до Нового року так розслабляється, що нічого вже не хоче. Весь рік він боровся з несправедливістю, виступав за мир у всьому світі, вставав на захист слабких і обділених, а тепер хоче просто виспатися, гарненько поїсти і провести час так, як хочеться.

Але ні! Куди вже там! Це тільки в мріях!

Нормального Водолія в Новий рік не побачиш ні на вулиці, ні в гостях, ні в ресторані, ні в інших місцях. Шукайте його в костюмі Діда Мороза!

Риби

“З одного боку, можна піти до Коваленків. Але у Коваленків будуть Бондаренки, а я їх не виношу. З іншого боку, вечірка в клубі — це погана музика, яку ти не можеш вимкнути, ідіотські конкурси і дуже багато майонезу в салаті. Можна було б, звичайно, поїхати в стару компанію і провести свято з людьми, яких не бачив вже багато років, але у мене схопився прищик…”

Риба не знає, як буде зустрічати Новий Рік. Риба ще НЕ вирішила. Тому що все склааднооо.

Читайте також