Від завтра у Рівному рейдові групи перевірятимуть ринки, ТРЦ і заклади харчування

Міський голова Рівного Олександр Третяк анонсував, що від завтра, шостого квітня, в обласному центрі здійснюватимуть рейди.

Спеціальні групи, до складу яких входитимуть представники поліції, Держпродспоживслужби та управління надзвичайних ситуацій, контролюватимуть дотримання карантинних вимог, зокрема, маскового режиму та дистанцій. Відповідно, на порушників складатимуть протоколи і будуть накладатись штрафи.

Перевірятимуть ринки, заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри.

«У зв’язку з тим, що ситуація у нашому місті набирає таких обертів, динаміка захворюваності не менше, сьогодні доручив профільному управлінню з надзвичайних ситуацій, а також звернувся із запитом до національної поліції та патрульної поліції та Держпродспоживслужби здійснити спеціальні рейди на ринки Рівного.

Тож повідомляю, що вже з завтрашнього дня в закладах громадського харчування, на ринках, а торгово-розважальних центрах буде відбуватись контроль та моніторинг ситуації. Ваше недотримання, шановні мешканці Рівного, може коштувати вашого ж життя. Або життя інших людей», - зазначив мер.

Читайте також