Відомі деталі ДТП на Рівненщині, у якій зіткнулись дві вантажівки і легковик

Фото - Павло Паксіватов

Сьогодні, 9 квітня, на Костопільщині сталась потрійна дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажних авто і легковика.

Як повідомляє прессекретарка ГУНП у Рівненській області Катерина Загурська, ДТП трапилась на автодорозі біля села Лісопіль.

Фото  - Павло Паксіватов

Відомо, що 21-річний водій автомобіля "DAF" із причепом, житель села Нова Любомирка Рівненського району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції, та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком "Skoda Rapid" під керуванням 36-річної костопільчанки.

Від удару легковика відкинуло у іншу вантажівку, якою керував 55-річний житель Рівненського району (він їхав попереду першої вантажівки) .

За словами водія вантажівки, він виїхав на зустрічну смугу, бо перед ним різко загальмувала інша вантажівка. У свою чергу, керманич першої машини говорить, що пригальмував перед вибоїнами.

Автомобілі отримали механічні пошкодження, а водійка забої. Її оглянули медики.

На 21-річного водія було складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП, адміністративні постанови за ст. 121 ч.1 та 121 ч.3 КУпАП.

Водночас поліцейські склали акт обстеження вулично-шляхової мережі.

Читайте також