Відтепер рівняни можуть записатися на прийом до лікаря онлайн

http://medrivne.com.ua

Сервіс «Електронної реєстратури» створено на сайті "Електронна охорона здоров′я Рівне" який дозволяє взяти електронний талон (записатись) на прийом до сімейного лікаря, дільничного лікаря-терапевта, дільничного лікаря-педіатра за допомогою Інтернету або ж дзвінка в реєстратуру ЦПМСД.  Таким методом запису до лікаря Ви економите свій час не простоюючи довжелезних черг, як біля реєстратури закладу, так і під кабінетом лікаря. Заброньований Вами час автоматично стає недоступним для інших на сервісі «Електронної реєстратури» та для медичних реєстраторів в реєстратурах закладів. 

Така функція доступна в двох закладах охорони здоров′я м. Рівне: КНП "ЦПМСД "Центральному" РМР (для дорослого та дитячого населення) та в КНП "Північному" РМР (для дорослого населення та незабаром буде доступною і для дитячого населення). Найближчим часом сервіс "Електронної реєстратури" розпочне свою роботу і в КНП «ЦПМСД «Ювілейному» РМР (як для дорослого так і дитячого населення), що дозволить охопити електронним реєстром всіх жителів міста.

Ще зараз запис пацієнтів до лікарів «первинки» за допомогою сервісу «Електронної реєстратури» відбувається по вулиці проживання пацієнта. Та цей порядок буде змінено. Запис до лікарів первинного рівня надання медичної допомоги (дільничного терапевта/педіатра, лікарів загальної практики-сімейної медицини) в центрах ПМСД м. Рівне буде проводитись за номером декларації!!!
 
Заключайте декларацію з лікарем та використовуйте сервіс запису он-лайн до лікарів «первинки» в Центрах ПМСД м.Рівне!

Джерело: medrivne.com.ua

Читайте також