Відзначай та допомагай: рівнян запрошують на благодійний захід для підтримки ЗСУ

Цьогоріч ЖК "На Щасливому" відзначає свою 13-ту річницю, а торгово-розважальний центр "HAPPY.MALL" та дитячо-розважальний центр "HAPPY.PARK" святкують 2 роки з дня відкриття. Отож, рівнян та гостей міста запрошують на благодійний захід, який відбудеться 12 та 13 жовтня.

Мета заходу — зібрати кошти на підтримку бійців 10-ти бригад Збройних Сил України, які захищають нашу країну. Герої з передової вже підготували відеозвернення. Запрошуємо вас переглянути це відео — воно зарядить вас вірою та гордістю за наших захисників. Це — можливість відчути, що кожен внесок важливий, кожен донат може змінити життя.

12 жовтня, поблизу ТРЦ, початок о 14:00 год: день перший. На вас та ваших діток чекає цікава програма благодійного заходу.

- Запрацює вулична кухня. Тут всі гості зможуть відчути смак справжніх кулінарних шедеврів, які будуть приготовані під відкритим небом!

Гастрономічний ексклюзив: до нас завітає Рибін-гуд з Києва — справжня знахідка для гурманів! Це — унікальна можливість скуштувати рибні делікатеси, морепродукти та устриці, що здивують навіть найвибагливіших поціновувачів. Це— шанс поринути у світ витонченої кулінарії та відчути смак свіжості моря.

А маленьких відвідувачів заходу зустрічатимуть улюблені герої у вигляді ростових ляльок та аніматори. Також організатори підготували захоплюючі квести для кмітливих, та міні-диско для маленьких танцюристів.

- Зіркові гості цього дня: гуртт Мюслі.UA та Міша Скорпіон — військовий, який виконав популярний, український хіт "За териконами".

Варто зазначити, що текст цієї пісні написаний власне воїном ЗСУ Михайлом Стасулою (позивний СКОРПІОН) в одному з окопів поблизу Мар'їнки, вона пронизана хоробрістю та незламністю, водночас злістю та болем за полеглим побратимом.

Також на благодійному заході виступить всіма улюблений KOZAK SIROMAHA!

13 жовтня, поблизу ТРЦ, початок о 14:00 год: другий день благодійної ініціативи.

  • Вулична кухня продовжує свою роботу, де на вас чекають нові смакові сюрпризи.
  • Виступи місцевих творчих колективів: дітки зі студії сучасного танцю та вокалу «Dance Way» подарують вам безліч позитивних емоцій своїми виступами.
  • Зірковий гість цього дня запальний, відомий виконавець YakTak, який зарядить публіку своїми хітами та енергетикою.

Відбудеться розіграш подарунків серед донатів та благодійний аукціон військової атрибутики — це можливість не лише долучитись до благодійної ініціативи, але й отримати унікальні лоти, які приїхали від наших захисників прямісінько з фронту.

12 та 13 жовтня, о 14:00 год. відбудеться не просто благодійний захід, а спільна, потужна ініціатива, спрямована на допомогу тим, хто захищає наше сьогодення. Чекаємо всіх поблизу ТРЦ "HAPPY.MALL" за адресою: вул. С.Бачинського, 5. ( У ЖК "На Щасливому")

Разом ми робимо великий крок на зустріч до нашої Перемоги!