Віктор Шакирзян гідний займати посаду міського голови: активісти збирають підписи на його підтримку

Аби зробити Україну кращою, потрібні ініціативні та чесні люди, які щиро переймаються долею своєї країни та міста. Спільне прагнення зробити життя рівнян кращим об’єднало небайдужих активістів у громадську організацію «Рівне Разом».

На чолі із головою ГО “Рівне Разом” Віктором Шакирзяном, за недовгий період роботи вони домоглись відновлення роботи дитячих садків, пільгового перевезення у міському транспорті, облаштовують Будинок ветеранів, активно допомагають медикам і це - лише маленька частина того, що зроблено за цей час.

Після оприлюднення результатів соціологічного опитування серед рівнян, волонтери «Рівне Разом» вважають, що Віктор Шакирзян гідний займати посаду міського голови. Адже понад 21% респондентів підтримують його та діяльність організації. Активісти розпочали збір підписів на підтримку висунення Віктора Шакирзяна кандидатом на посаду міського голови Рівного.

Прихильники організації можуть поставити підпис на його підтримку у наметах «Рівне Разом», які розташовані на вулицях міста.

Читайте також