"Вилетів" з дороги та перекинувся: на Львівщині 23-річний молодик скоїв смертельну ДТП

На Львівщині водій, який, перебуваючи у нетверезому стані, вчинив смертельну ДТП.

Про це повідомляють у поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 22 травня, близько 6.30 на автодорозі «Львів-Луцьк» неподалік села Новий Став Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Мазда 6, 23-річний мешканець Львівського району, не впорався з керуванням – транспортний засіб виїхав за межі дороги та перекинувся.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, також житель Львівського району віком 23 роки, від отриманих травм помер на місці події.

Також встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом сдічі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Водій Мазди внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження - невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також