"Вимагаю дисципліни": Лукашенко після вибухів в "Мачулищах" зібрав нараду силовиків

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зібрав нараду силовиків після вибухів на аеродромі в "Мачулищі". 

Про це повідомляють білоруське провладне інформагентство "Белта", моніторингова група "Беларускі Гаюн"

«У світлі подій внутрішнього характеру і насамперед зовнішнього хотів би почути з ваших вуст характеристику внутрішньополітичної та військової складової навколо нашої Білорусі», - звернувся він до силовиків. 

Під час наради він не назвав конкретні цілі зібрання. Проте закликав посилити заходи безпеки на прикордонних територіях. 

"Ще раз хочу наголосити – вимагаю від вас найжорстокішої дисципліни у військових підрозділах МВС та КДБ. Найжорсткішої дисципліни! У нас чимала кількість людей у погонах, всі озброєні. Це люди, заточені на захист своєї вітчизни.

Цим нам треба скористатися… Виконання своїх обов'язків, особливо на кордоні. Ми всі маємо бачити на рубежах нашої країни будь-яку найменшу агресивність щодо нашої держави, щоб вжити відповідних заходів реагування", - заявив диктатор. 

Нагадаємо, 26 лютого на аеродромі "Мачулищі" пролунали вибухи. Значних пошкоджень зазнав літак А-50У пкс рф, який координував запуски ракет по Україні. 

Читайте також: Атакували двома дронами: нові подробиці підриву літака А-50 на аеродромі в Білорусі