Вивчаємо англійську із професіоналами: чим унікальна школа Grade

Лише одна година в день – стільки часу точно можна виділити вивченню нової мови. Особливо, якщо це стосується англійської. Знання цієї мови дуже затребуване у багатьох сферах нашого життя – від роботи до подорожей. Щоб вивчити чи вдосконалити ваші знання, ідеально підійде онлайн-курс англійської мови від Grade Education Centre. Це – єдина українська освітня школа, яка готує одночасно до всіх міжнародних іспитів з англійської та приймає більшість з них у ролі авторизованого тест-центру.

Учні Grade Education Centre обирають із понад 80 курсів, залежно від потреби: здати іспит, здолати мовний бар’єр, вдосконалити лексику та граматику тощо.

Школа Grade пропонує:

  • Викладачів із міжнародними кваліфікаціями;
  • Гнучкий і зручний графік занять;
  • Інтерактивні уроки та регулярне відстеження прогресу кожного;
  • Невеликі групи учнів – до 10-ти;
  • Сертифікат про опанування рівня чи проходження програми;
  • Персонального менеджера для супроводу під час усього навчання;
  • Безоплатні розмовні клуби, де можна на практиці перевірити отримані навички.

Навчальні програми школи розраховані на людей із різними рівнями володіння англійської, а також на дітей від 6-ти років і підлітків – до 17-ти років.

Усі заняття як у дорослих, так і в дітей проводять виключно англійською мовою. Це дозволяє зануритися у англомовне середовище, формувати звичку вловлювати нові слова і звикати до іноземної мови.

Серед послуг школи Grade також і корпоративні навчання із англійської. Це чудова ініціатива для компаній, які хочуть підвищити рівень володіння іноземною мовою серед своїх працівників. Потому вони також отримують сертифікати від Cambridge Assessment English, які визнають понад 25 000 університетів, компаній та організацій у 130-ти країнах світу! Це – ідеальна інвестиція у розвиток компанії.

Неабиякою перевагою школи є підхід 25/75. Тобто 25% заняття говорить викладач, а 75% – учні. Такий формат має ряд переваг:

  1. Тренування правильності та плинності спілкування новою мовою;
  2. Практикувати розмовну англійську, адже саме вона найчастіше потрібна учням;
  3. Поєднувати різні навички: читання, говоріння, вимову тощо;
  4. Розвиток критичного мислення новою мовою і застосування її у найрізноманітніших ситуаціях;
  5. Робота над мовним бар’єром – на заняттях більшість часу присвячена практиці усного спілкування.

У Grade Education Centre працюють висококваліфіковані викладачі, які прагнуть навчити кожного свого підопічного. Викладач зажди чує вас – навіть якщо не відразу виправляє. Потім він обов’язково проаналізує ваші помилки і запропонує попрацювати над ними.

Звісно, основа основ – комунікація. Заняття побудовані так, що ви постійно перебуватимете у контакті з одногрупниками чи викладачем, працюватимете у парах чи обговорюватимете певні теми, аналізувати помилки тощо. Сумувати і думати, коли закінчиться заняття, точно не доведеться. Адже на уроках використовують різні формати виконання вправ, тож лише слухати теорію і мовчати не будете.

Викладачі ретельно готуються до занять, аналізуючи навички кожного учня, передбачають труднощі, які можуть виникнути на уроці і продумують шляхи їх уникнення або вирішення.

Найважче – наважитись на перший крок. Для початку ви можете пройти онлайн-тест, аби визначити рівень своєї англійської. Він включає перевірку граматики, лексики та словникового запасу загалом. Потому з вами зв’яжеться менеджер школи і запропонує програми навчання, які будуть корисними саме для вас. Також можна обрати зручний формат навчання – онлайн або офлайн у центрі в Києві.

Читайте також