Війна коханню не завада: на Дубенщині одружились військовослужбовець та переселенка

На Дубенщині поєднали долі у шлюбі військовий і переселенка.

Про це повідомили у Дубенській РДА.

Володимир та Вікторія разом вже два з половиною роки. Він родом з Дубна на Рівненщині, а вона – з Берислава, що на Херсонщині. Познайомились через інтернет. Спершу спілкувались онлайн, потому зустрілись та, за деякий час, вирішили жити разом. Оселились на батьківщині Вікторії, там же й працювали і мирно жили до лютого цього року.

З початком повномасштабного вторгнення росії сім'я з дітьми та домашніми улюбленцями переїхала до дещо спокійнішого Дубна. Володимир пішов служити в Збройні Сили України, нині захищає нашу державу на півдні. Віка з іншими дівчатами-переселенками організувала волонтерську групу «Печеньки по-дубенськи»: готують смаколики для українських військовослужбовців. 

Нині ж в Дубенському відділі ДРАЦС пара урочисто зареєструвала шлюб.

«Війна змінює наші пріоритети, ми починаємо по-новому цінувати кожну мить разом. Володимиру дали 5 днів відпустки і ми вирішили одружитись. Мабуть, саме війна й постійна небезпека підштовхнули нас до цього  важливого кроку в житті. Відтепер ми стали одним цілим», - розповідає Вікторія.  

Святкову мить з молодятами розділили діти та сестри нареченої, бойовий побратим нареченого та дівчата-переселенки з різних куточків України, які нині живуть в Дубні.

Читайте також