Визнали винним: на Рівненщині винесли вирок 17-річному хлопцю, який вбив таксиста

Фото - ілюстративне

На Рівненщині у Кузнецовському міському суді (м.Вараш) відбулося останнє судове засідання у кримінальній справі, де 17-річний хлопець з с. Бутейки Сарненського району обвинувачувався в умисному вбивстві таксиста, незаконному заволодінні його транспортним засобом та крадіжці, що передбачується ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 289, ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Так, в суді довели вину юнака. Встановлено, що він викликав таксі - до нього приїхало авто марки «ВАЗ 21099». Між пасажиром та водієм виникла сварка, під час якої неповнолітній хлопець дістав з кишені перочинний ніж та 21 раз встромив його таксистові в область шиї, грудної клітки та живота. Після цього злочинець ще й хотів викрасти автомобіль, однак через відсутність навичок керування транспортними засобами хлопець не зміг поїхати і був змушений залишити автомобіль на дорозі. Але крадіжку він таки скоїв - вкрав гроші в розмірі 341 гривні, що були в салоні авто.

Днями суд визнав 17-річного юнака винним у скоєнні цих злочинів та виніс йому вирок - 10 років позбавлення волі. Тож цей термін юнак тепер проведе у в'язниці.

Про це повідомили у Сарненській місцевій прокуратурі Рівненської області.

Читайте також