Власний комфорт - понад усе: найбільші егоїсти за знаком зодіаку

Схильність потурати всім своїм бажанням належить до числа особистісних якостей, які з погляду астрології певним знакам зодіаку властиві більше, ніж іншим. Ось чотири сузір’я, які звикли ставити власний комфорт понад усе.

Терези

Звичайно, Терези – це знак справедливості, але його представники із самого початку відносин ставлять себе на перше місце. Ці люди не можуть встояти перед останніми модними штучками, блискучими прикрасами, розкішними автомобілями та красивими будинками. Іноді список покупок Терезів виходить далеко за межі їхнього бюджету, але це, безперечно, не зупиняє народжених під цим знаком. Уся справа в дорогому зовнішньому вигляді, на який Терези готові витрачати дуже багато.

Телець

Попри те, що Телець - надзвичайно турботлива, вірна та любляча людина, найбільше він любить саме себе. Представники цього знака зодіаку - дуже матеріалістичні, а тому вибирають собі найкращі наряди, машини, прикраси, техніку й ґаджети. Частково рушійна сила, що ховається за амбіціями Тельця, спрямована від кінцевого результату до засобів його досягнення. Вони люблять гроші, тому що останні дарують їм можливість побалувати себе.

Овен

Про егоїзм Овнів говорить буквально все. Їхнє життя - це прагнення бути кращими й використовувати всі доступні їм можливості. Овни - надзвичайно конкурентні особистості й хочуть, аби всі знали, що в них - кращі автомобілі, іграшки й життя загалом. А якщо це не так, то народжені під цим знаком зроблять усе можливе, аби бути не гіршими за інших. Якщо ж ідеться про турботу до себе, то для Овнів немає поняття надто великої ціни.

Лев

Так, Лев - надзвичайно щедра людина, але він завжди прагне отримати своє. І те, що він віддає іншим, як правило, можна легко чимось замінити.

Леви знають, що їхні екстравагантні способи побалувати себе неодмінно залучать до них увагу навколишніх. Їм подобається спостерігати за тим, як люди пускають слину, коли дивляться на їхню техніку, автомобілі, гардероб і стиль життя. Лев жадає стати тим, із ким хочуть бути всі навколо.

Читайте також