Вогонь знищив мотоцикл, скутер і домашні речі: на Рівненщині вщент згоріла господарча будівля

11 вересня о 14:00 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: с.Корост по вул. Центральна Сарненського. До місця виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 7-го державного пожежно-рятувального поста та три місцеві пожежні команди с.Корост, Кричильськ та МПК с.Велике Вербче. Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено дах шлакоблочної господарчої будівлі (хлів, гараж та літня кухня) розміром 6х20 м.кв. крита шифером по дерев’яній обрешітці все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу.

На ліквідацію вогнеборці відразу ж подали вогнегасячі засоби. О 14:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 1620 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття господарської будівлі по всій площі,3 тонни сіна, солома 1 тонна, зерно – 3 тонни, мотоцикл «Kinlon», скутер «Viben», деревообробний станок, електроінструмент, речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок, дві господарські будівлі та трактор «Dongfeng».

До ліквідації пожежі було залучено чотири одиницю спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників. Наразі причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють.

ГУ ДСНС Рівненщини

Читайте також