Вовки в овечій шкурі: трійка найхитріших знаків зодіаку

Представники трьох знаків зодіаку здатні будь-кого обвести навколо пальця. Та ще й порадіють тому, що їм це вдалося.

Водолій

Представники цього зодіакального сузір’я - ще ті брехуни. Цікаво те, що вони брешуть не тому, що їм це вигідно, а тому, що їм подобається дурити людей. У такий спосіб вони отримують насолоду від своєї нібито переваги. Будьте з ними обережні, адже розсекретити Водолія дуже складно. Це розважливий і дуже розумний знак зодіаку.

Риби

Не менш хитрий знак зодіаку – Риби. Таке відчуття, що все їхнє життя засноване на брехні. У такий спосіб вони намагаються маніпулювати людьми, щоб, так би мовити, “підім’яти” їх під себе. Навіть якщо ви притиснете Риб до стінки, вони зроблять здивований вигляд і доводитимуть, що не розуміють, про що йдеться. Тому вимагати від них правди – марна справа. Краще довіртеся своїй інтуїції, аби не попастися на “вудку” Риб.

Терези

Головна перевага Терезів – ораторські навички. Саме завдяки вмінню красиво розмовляти вони можуть запудрити мозок абсолютно будь-якій людині. Ба більше, відповідальність за це вони із задоволенням перекладуть на вас. Терези взагалі вважають, що можуть у цьому житті робити все що хочуть, і їм нічого за це не буде. Решті доводиться або миритися з цим, або просто не спілкуватися з Терезами.

Читайте також