Вже втретє: суд у справі депутата облради Лобчука знову перенесли

Сьогодні у Рівному  в міському суді мало відбутися слухання під головуванням судді Наталії Діонісьєвої у гучній справі про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння), де обвинувачується депутат Рівненської обласної ради від БПП Микола Лобчук. Втім, воно не відбулося. Зазначимо, що це вже третє слухання, на яке так і не з'явився Ммикола Лобчук.  Сьогодні в судді зазначили, що депутат звернувся до суду з проханням перенести засідання. Запевняє, що захворів. 

До слова, перше мало відбутися ще 23 лютого. Втім, тоді депутат також попросив перенести суд через те, що не встиг укласти договір з адвокатом. Ну і от сьогодні знову, тільки причина інша. Наступне слухання повинно відбутися 4 квітня. 

Нагадаємо, на початку лютого у Рівному поліцейські під час патрулювання вулиць міста затримали п'яного за кермом водія. Ним виявився депутат Рівненської обласної ради від БПП "Солідарність".

Розпочалася справжня погоня, в результаті якої поліцейським таки вдалося зупинити порушника. Виявилося, що за кермом перебував депутат Рівненської обласної ради від пропрезидентської партії БПП "Солідарність" з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Проходити тест на алкоголь в присутності двох свідків на місці зупинки депутат відмовився і поїхав у медзаклад. Втім, у лікарні водій теж відмовився проходити освідування на ознаки сп'яніння за встановленою спільним наказом МОЗ і МВС процедурою.

 

Читайте також