Вже завтра у Рівному обговорять перспективи розвитку біоенергетики в області

14 та 15 квітня 2018 року в Рівному відбудеться Міжнародна конференція відкриття проекту «Енергія біомаси: перетворення природного потенціалу на регіональні партнерства».

Окрім бізнесу, участь у конференції візьмуть місцеві органи влади, експерти біоенергетичного ринку з України, Білорусі та ЄС, а також науковці, представники лісгоспів Рівненської та сусідніх областей, державні службовці, відповідальні за формування політики в сфері біоенергетики.

Біоенергетика в Україні одна із найперспективніших та найактуальніших галузей, що продовжує постійне та стрімке зростання. Узагальнені дані підтверджують стабільний ріст галузі близько 35% на рік. Розвитку біоенергетики в Україні сприяє законодавча база, актуальність теми підвищення енергоефективності та енергонезалежності, проте необхідна велика кількість предметних  досліджень, які допоможуть місцевим компаніям розвиватися ще стрімкіше.

Заходи проекту націлені на посилення транскордонної співпраці у сфері використання біомаси для забезпечення енергоефективності у регіоні.

Основними ж завданнями проекту є:

  • визначити можливості транскордонної співпраці у сфері використання біомаси для енергетичних цілей;
  • встановити зв'язки між групами осіб у регіонах, які зацікавлені у використанні біомаси для енергетичних цілей;
  • розробити та поширювати в межах регіонів найоптимальнішу модель співпраці у сфері використання біомаси для енергетичних цілей.

СТАТИ УЧАСНИКОМ

ЗАВАНТАЖИТИ ПРОГРАМУ КОНФЕРЕНЦІЇ

Для підтвердження участі необхідно заповнити анкету за посиланням:  https://goo.gl/2mQrni.  
Для додаткової інформації Ви можете звертатися [email protected] або +38 0362 269 565.

Читайте також