"Я своїх боюся більше, ніж бандерівців": зізнання російського окупанта у розмові з другом

Російський солдат не може оготовтатись від шоку, який він побачив, заїхавши на територію України. Зізнається, що навіть боїться своїх товаришів по службі більше, ніж "бандерівців". 

Відповідну розмову окупанта з другом перехопила СБУ. 

Окупант каже, що в жодному населеному пункті місцеві жителі їм не раді: "У селі, коли ми стояли – жінка вийшла і просто почала обстрілювати колону, - каже загарбник. 

Крім того його здивували написи на кожному паркані: "Російські окупанти, йдіть геть! Ми вас не кликали! Ми на вас не чекали", "росія - загарбники", "путін - ху*ло". 

- Їдеш, у них такі поля чисті були, бл*. Тепер усе засмічено, спалено, дорогам пі*да, ями, згоріла техніка стоїть, тіла лежать, - розповідає він. 

Він зізнається, що не відчуває високої мети у своїх діях. Більше того навіть боїться своїх товаришів по службі: "Ніхто з нас цим пишатися не буде… Вони – довбо*оби, я своїх боюся більше, ніж бандерівців". 

«Ми їхали, лежить тіло (прим: мирний українець) біля зупинки… Видно, що мертва людина… а зверху напис «нех*й шастати»… я цей напис взагалі не забуду», - говорить загарбник. 

Читайте також