"Я застрелив твого чоловіка, тому що він - нацист": зґвалтована окупантами українка розповіла про пережите

У селі на Київщині п'яні російські солдати кілька годин ґвалтували 33-річну жінку. У цей час вдома перебував її 4-річний син, якого вона намагалась заховати у котельні. 

Про пережитий жах Наталія (ім'я змінено) розповіла журналістам The Times. 

Як зазначається, російські окупанти зайшли у село Наталії 9 березня. Спершу вони застрелили її собаку. Жінка розповіла, що командир військової частини представився Михайлом Романовим. Саме він і розбив її авто, аби в жертви не було шансів втекти. 

Коли настала ніч, Наталія почула одиночний постріл, а потім біля воріт побачила тіло свого 35-річного чоловіка. 

– Молодший хлопець приставив пістолет до моєї голови і сказав, що, мовляв, я застрелив твого чоловіка, тому що він нацист, – згадує жінка.

За словами жінки, її син у цей час ховався у котельні. Тоді солдат, який вбив її чоловіка, заявив, що “краще заткнутися, інакше я візьму твою дитину і покажу йому мізки його матері, розкидані по всьому будинку”.

Потім Наталію роздягнули та по черзі ґвалтували, і їм було все одно на надривний плач дитини. 

- Вони весь час тримали пістолет біля моєї голови і знущалися наді мною, кажучи: “Як ти думаєш, вона його см*кче? Вбити її або залишити в живих?”,- розповідає Наталя.

Після цього її син був паралізований страхом та боявся заходити у будинок. 

Через 20 окупанти знову повернулись, аби ще раз зґвалтувати жінку. Вона розповідає, що ті були такі п'яні, що ледь стояли на ногах. 

Після цього обоє заснули на кріслах, тоді Наталія сказала сину, що треба тікати, інакше їх застрелять. У цей час дитина стояла поруч із тілом батька, проте через темряву він не міг зрозуміти, що це його батько. 

Зрештою Наталії із сином вдалось втекти. Тепер вони у Тернополі. Жінка досі не розповіла сину про вбивство батька. 

– Він багато чого не розуміє… Тут, на дитячому майданчику, він підходить до людей і каже, що нам довелося покинути наш будинок, тому що була війна і в будинку були бандити, а тато залишився. Він не знає, що його батько мертвий, – каже вона.

Жінка зізнається, що не може поховати свого чоловіка, оскільки їхнє село досі окуповане ворогами. А ще вона не знає, як з усім цим житиме.

Припускається, що один із ґвалтіників Наталії - Романов - був знищений українськими захисниками. Проте Наталія не знає досі, чи це відповідає дійсності. 

За матеріалами fakty.com.ua 

 

 

Читайте також