Як депутати Рівнеради вітатимуть коханих із Міжнародним жіночим днем?

Фото - відкриті джерела

Вже завтра в усьому світі відзначатимуть Міжнародний жіночий день. Прекрасна частина людства отримує подарунки та багато уваги, навіть вихідний зробили. Так-от, журналісти «Рівне Медіа»   поцікавилися у  рівненських обранців, що  ж вони дарують своїм жінкам на 8 березня.   

Так-от, Олександр Довжаниця, депутат Рівнеради від «УКРОПу», ранок 8 березня починає з приготування сніданку для дружини.

«Різне буває. Ну те, що вранці готую їсти, то це в нас традиція. Я мушу! Хоч не хоч. Хоча я не любитель цього, але встаю  роблю. Щодо подарунків, то ясно, що дарую, але щоразу треба щось інше».

А от депутат від «Самопомочі» Ігор Ковалець вже точно знає, що подарує:

«Поцілунки. Це найбільше та найприємніше, що може бути для коханої жінки-дружини.  Я вважаю, що це дуже гарний подарунок дружині. Звичайно, квіти будуть. На 8 березня поцілунки – святкові».

Що ж дарують неодружені депутати, розповів свободівець Олег Дзецько:  

«Цей день символічний в плані позитивного настрою, в плані дарування самого себе чи подарунку чи створення гарних умов для радості жінки. Я готовий, мабуть, на все, щоб жінка була задоволена. Дарую квіти, ще може бути якась практична річ, солодощі - придобрюю однозначно. Ефект від квітів, він діє і ми чоловіки розуміємо це. Коштовності дарував, але не на 8 березня - це ще краще квітів».

Який подарунок отримає дружина Миколи Бляшина – депутат «Самопомочі» вирішив притримати в секреті:

«Подарунки в рамках звичайної гостинності. У мене таке специфічне ставлення до 8 березня, тому я залишу це при собі. Намагаюся дарувати квіти».

Жінки такі жінки. Як розповів депутат від «Батьківщини» Олександр Нестерук, дружина попередньо обирає або натякає, що вона хоче отримати.

«На день закоханих подарував парфуми, які вона попередньо вибрала. Дружина попередньо натякає, який подарунок бажає. На всі свята, здалеку натяками, я стараюся йти на зустріч. Дарую від парфумів до речей, які потрібні для дружини. Дарував різне - золоті прикраси, парфуми тощо. Я стараюся йти їй на зустріч і ні в чому не відмовляти, бо це мама наших дітей».

А ось міський голова Рівного Володимир Хомко розщедрюється аж на три подарунки, аби привітати найкоханіших жінок свого життя:

«Вітаю квітами, шампанським, часом ідемо в ресторан. Вітаю дружину, доньку,а тепер ще й внучку буду вітати. Для себе я це свято не збираюся відміняти. Мені дивно, що причепилися до 8 березня. Зазвичай йде жінка, питає в доньки і тоді купую - самі вибирають».

Редакція порталу "Рівне Медіа" вітає рівнянок із прийдешнім жіночим днем. Кохайте та будьте коханими. Приємних подаруночків!

 

 

 

 

Читайте також