Як на Рівненщині святкуватимуть шістдесятиріччя спідвею?

Міський голова провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 60-річчя Рівненського спідвею

- Ми поважаємо і підтримуємо усі види спорту, але, безумовно, для Рівного спідвей - спорт номер один. Він знаковий, брендовий для нашого міста і унікальний для України, - зауважив Володимир Хомко. - Тому важливо гідно відзначити цю поважну дату, а також людей, які долучилися до становлення спідвею в Рівному. Робота відбувається за двома напрямками: матеріально-технічна підтримка, закупівля техніки тощо - це незалежно від ювілею, а також безпосередньо святкування.

Учасники оргкомітету обговорили і попередньо затвердили план заходів, запропонований ГО "Клуб уболівальників Рівненського спідвею", який озвучив голова організації Сергій Головня.

Зокрема, окрім цілого переліку змагань, запланована масштабна інформаційна і просвітницька кампанія - проведення виставки, випуск фотоальбому та фільму, занять для школярів, конкурс на логотип та гімн Рівненському спідвею, а також відкриття пам'ятного знаку "Скульптура спідвеїста" у сквері імені Віктора Чайки.

Також планується оновлення освітлення "Мототреку", закупівля поливочного автомобіля, необхідного для обслуговування доріжок під час тренувань і змагань, закупівля двох нових мотоциклів, зокрема, одного дитячого.

Читайте також