Як організувати красивий пікнік: 5 простих порад

Не за горами літні теплі дні і бажання виїхати з метушливого міста на природу посилиться у стократ. Однак, під час організації пікніка варто звертати увагу не лище на практичні моменти, а й на естетичне задоволення. Красивий посуд, акуратні шматочки фруктів, красиві тканинні серветки та затишна скатертина. Не пожалійте часу та створіть дійсно красивий пікнік для себе та найближчих людей.

1. Візьміть з собою красивий посуд

Навіщо робити вибір на користь пластика або одноразового паперового посуду, якщо у вас вдома вже є такі красиві чашки і блюдця? Тільки справжня кераміка і скло - в ім'я нашої планети і красивих знімків в Інстаграмі.

2. Відмовтесь від всього одноразового

Порада, яка безпосередньо пов'язана з попередньою - наприклад, столові прибори та гострі ножі можна загорнути в тканинні серветки і покласти на дно сумки, а скляний посуд обернути рушником або тканиною, яку потім ви будете використовувати в якості скатертини. Так ви не тільки заощадите місце в сумці, а й уникнете зайвого сміття. Це допоможе зробити ваш пікнік по-справжньому стильним.

3. Продумайте всі деталі

Заздалегідь складіть список того, що вам знадобиться по час пікніка, щоб не довелося заходити в найближчий магазин по дорозі або шукати відсутній ніж вже на місці. Але це не означає, що потрібно брати з собою цілий сервіз: одні й ті ж предмети можна використовувати для кількох цілей - наприклад, перетворити контейнери в тарілки або кришки від скляних банок в блюдця для оливок.

4. Не ускладнюйте

Хто сказав, що пікнік повинен обов'язково розтягуватися на кілька годин і супроводжуватися зміною страв? Кілька шматочків фруктів і склянка холодного соку - ось все, що вам потрібно для вечері на ковдрі в променях західного сонця.

5. Додайте родзинку

Створюючи витончені натюрморти на скатертині, пам'ятайте, що їжа - це теж частина сервірування. Деякі деталі можна додати в останній момент. Наприклад, якщо ви використовуєте свіжу зелень, просто принесіть гілочки з собою, щоб вона не зів'яла, поки ви добираєтеся до місця. Те ж саме з фруктами - не поспішайте нарізати їх на шматочки і залиште це задоволення до того моменту, коли все вже буде готово.

Джерело

Читайте також