Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов`язково збулося

Загадувати бажання у новорічну ніч – це традиційний ритуал для цього свята.

Використайте один із цих способів загадати бажання на Новий рік, щоб не упустити свій шанс на диво.

Класичний спосіб загадати бажання на Новий рік з шампанським – під бій годинника написати бажання в записці, спалити її, вкинути в шампанське та встигнути випити.

Як ще загадують бажання на Новий рік:

  1. Бажання в кулі: напишіть бажання на папірці, скрутіть його в трубочку та покладіть в ялинкову кулю. Після чого на вулиці треба знайти ялинку, обійти її 9 разів та повісити іграшку з бажанням якомога вище.
  2. Бажання в пляшці: напишіть записку з бажанням та киньте в пляшку з-під шампанського. Закрийте та заховайте, поки не збудеться бажання.
  3. Бажання під подушкою: напишіть декілька бажань на записках, та заховайте під подушку. Вранці 1 січня дістаньте одне – воно й здійсниться.
  4. Бажання в банці: візьміть будь-яку банку, напишіть свої бажання на папірцях та покладіть в неї. В банку також можна покласти цукерки, гілочки ялини та конфеті. Протягом року бажання, закриті в банці, будуть збуватися.
  5. Бажання на апельсинах: китайський ритуал, який передбачає, що треба придбати 8 апельсинів, загадати бажання, а потім, перш ніж увійти в дім, перекинути кожен апельсин через поріг. Після чого їх треба зібрати, вимити, і в перші 7 святкових днів дарувати по апельсину близьким, побажавши здійснення бажань. Останній апельсин треба з'їсти самому.
  6. Бажання на мандаринах: треба написати на кожному мандарині те, що хочете взяти з собою в Новий рік – "Здоров'я", "Мир", "Любов", "Щастя". Одна мандаринка – одне бажання. Після чого всі мандарини потрібно з'їсти, а краще – поділитися з близькими.
  7. Бажання з чищенням мандаринів: ще одна прикмета говорить – якщо за хвилину перед боєм курантів ви встигнете почистити мандарин від шкірки та покласти під ялинку – рік буде щасливим. Дівчатам, які хочуть завагітнити, потрібно не лише встигнути почистити, але ще й з'їсти мандарин – якщо в ньому буде кісточка, загадане збудеться.
  8. Бажання на монеті: під час бою годинника потрібно потримати в кулаці монетку жовтого кольору. Потім опустити її в келих з шампанським та випити. Монетку бажано виплюнути та носити з собою весь рік. Кажуть, чим дрібніша монетка, тим більшим буде прибуток.
  9. Бажання на соді: спосіб позбутися боргів у новому році. Напередодні на аркуші паперу напишіть всі свої борги – чим точніше, тим краще. Після чого на аркуш треба насипати соду і загасити її оцтом.
  10. Бажання на ялинковій гілці: візьміть гілку від ялинки, прошепчіть їй своє бажання й поставте у воду поруч з ліжком. Через 3 дні порахуйте, скільки голок обсипалося. Якщо парне число – бажання збудеться відразу, непарне – доведеться трохи почекати.
  11. Бажання на бенгальському вогні: запаліть бенгальський вогонь з першим ударом годинника і загадуйте бажання. Згорілий вогонь потрібно зберігати, поки бажання не здійсниться.
  12. Бажання на останній ялинковій прикрасі: якщо ви не змогли загадати бажання в новорічну ніч – загадайте його, коли будете розбирати ялинку. Потримайте в руках останню іграшку з ялинки та загадайте бажання. Кажуть, що воно швидко збувається.

Читайте також