Як провели свята футболісти рівненського "Вереса"?

Фото - НК

Одразу після завершення першої частини сезону футболісти рівненського "Вереса" роз'їхалися у майже двомісячну відпустку. Журналісти поцікавилися у спортсменів команди, де вони проводять вільний час і як відзначали різдвяно-новорічні свята, а також здійснення яких мрій найбільше бажають у Новому 2019-му році, повідомляє інформаційна служба НК "Верес".

Марат ДАУДОВ (#99):

- Усю відпустку проводжу вдома у Харкові. З родиною. Займаюся з маленькою донечкою. Не забуваю про спортивну форму: тренуюся у тренажерному залі, граємо з друзями у футбол. Новий рік зустрів в колі родини. Донька ще зовсім маленька. Тому вирішили з дружиною нікуди не їхати. На Різдво у нас є родинна традиція. Збираємося всі разом, обов'язково з усіма рідними і хрещениками. Проводимо час разом. У Новому році хотів би, аби на Донбасі завершилися бойові дії. І, звісно, хотів би вийти з "Вересом" до Першої ліги!

Валерій САД (#10):

- У грудні відпочивав у Єгипті. Дуже сподобалося. Особливо, занурюватися із аквалангом. Зараз відпочиваю вдома у Моршині. Часто їжджу до Львова, бо люблю це місто. Новий рік зустрів з друзями на дачі, неподалік Львова, а Різдво - в сімейному колі. Зараз підтримую форму в тренажерному залі ФК "Скала", де виступав раніше. У вільний час граю у футбол з друзями. У Новому році працюватиму над самовдосконаленням, виконанням цілей і задач, які перед собою ставлю. А також тими, що переді мною ставлять тренери і керівництво клубу!

Борис ОРЛОВСЬКИЙ (#25):

- Усю відпустку проводжу у Рівному з дівчиною. Їздив в гості до батьків. Зараз заліковую травму, яка турбувала мене наприкінці першої частини сезону. Різдво відсвяткував разом з рідними вдома. Здійснення яких бажань хотів би в Новому році? Всі бажання залишу в таємниці. Не хочу про це розповідати. 

Тарас ПІНЧУК (#28):

- Усю свою відпустку проводжу з родиною вдома у Києві. Новий рік також буду зустрічати вдома з рідними. Здійснення яких бажань хотів би в Новому році? Дуже хочеться вийти з "Вересом" до Першої ліги!

Іван ГРЕБЕНЮК (#21):

- Відпочиваю вдома у Києві. Разом із сім'єю. Їздив до Глухова - в гості до дідуся. Набираюся сил і намагаюся підтримувати себе у хорошій фізичній формі. Тренуюся через день разом із молоддю своєї спортивної школи - ФК "Атлет". Щодня бігаю. Новий рік зустрів разом з дружиною та друзями. А Різдво святкував у родинному колі. Це - сімейна традиція. 

Антон ЯРЕМЕНКО (#24):

- Відпустку проводжу з сім'єю в Полтаві. Тому що довгий час ми були на відстані. Тепер хочу компенсувати це, кожну вільну хвилину провівши разом з родиною. Щодня у мене за графіком ранкові пробіжки та комплекс вправ, які допомагають мені підтримувати форму та мати гарний настрій. Також допомагають бути в тонусі дружина та син. Ми завжди активно проводимо вільний час. Бажаю усім нам в новому 2019 році виходу в Першу лігу!

Олексій БОНДАРЕНКО (#8):

- Перші два тижні відпустки - відпочивав. Був у Єгипті. А після повернення - регулярно тренуюся з любительською командою вдома в Одесі. Новий рік зустрічав вдома з сім'єю та друзями. Різдво раніше завжди відзначав у хрещеного. Тепер я вже сам хрещений батько. Тому запросив гостей додому. Здійснення яких бажань хотів би у Новому році? Аби нарешті завершилася війна. І щоб рідні люди не хворіли.

Ярослав РАФАЛЬСЬКИЙ (#86):

- Зараз я у Києві з родиною. Новий рік та Різдво провів у колі сім'ї. Це родинні свята, і я завжди проводжу їх саме так. Цьогоріч нічого не святкував особливо. Мій тесть зараз знаходиться в лікарні у тяжкому стані, тому кожен день з дружиною ми перебуваємо в нього в лікарні і допомагаємо, чим можемо. Дуже сподіваємося на його одужання. Я навіть зі своєю донечкою бачусь лише вранці та ввечері. Це дуже важкий період. Але я вірю, що все буде добре, і це лише тимчасові труднощі. Взагалі дуже скучив за хлопцями та тренувальним процесом, мені цього не вистачає.

Олег МАЇК (#23):

- Відпустку проводжу вдома, в смт. Добротвір на Львівщині. З дівчиною та друзями вже встигли на вісім днів злітати на Шрі-Ланку. Дуже сподобалося. Зараз вільний час проводжу з користю. Бігаю кроси, вечорами збираємося з хлопцями бігати у футбол. Новий рік святкував у Львові. А на Різдво - традиційно був вдома з рідними та близькими. Здійснення яких бажань хотів би в Новому році? Перш за все - виходу з "Вересом" до Першої ліги.

Максим БАБІЙЧУК (#1):

- Новий рік і Різдво провів з родиною. Вважаю, що це сімейні свята,  і проводити їх потрібно разом із рідними та близькими. Відпочивати нікуди не літав. Усю відпустку проводжу вдома у Запоріжжі. Тренуюся за індивідуальною програмою. Також займаюся з тренером воротарів у місцевій ДЮСШ. Вже встиг дуже скучити за футболом і тренуваннями. Вважаю, що така тривала відпуска для футболіста - це не зовсім правильно. Здійснення яких бажань хотів би у новому році? Перш за все - це виходу разом з командою до Першої ліги. Ну і побільше "сухих" матчів.

Ігор ФІЯЛО (#12):

- Одразу після початку відпустки повністю поринув у відпочинок. Дуже хотілося відпочити і відновитися фізично. Потім їздив на навчання до Львова на два тижні. Новий рік зустрічав у Києві із сім'єю. Зараз я перебуваю вдома у Моквині. Тут і святкував Різдво. А скоро збираємося з друзями до Карпат - кататися на лижах. Упродовж всього грудня підтримував форму, бігаючи кроси. Грав у футзал на першість району. В якості польового гравця. Ходив до тренажерного залу. Якщо чесно, вже дуже скучив за тренуваннями і за командою. Чекаю-не дочекаюся початку зборів.  А здійснення яких бажань хотів би в Новому році? Виходу з "Вересом" до Першої ліги. А для себе особисто - виклику до збірної України. Потрібно бути максималістом. 

Владислав СЕМЕНЧУК (#16):

- Усю відпустку проводжу вдома в Оржеві. Відпочивати нікуди не їздив. Намагаюся бігати кроси. Якомога більше часу проводити на свіжому повітрі. Читаю. Новий рік зустрічав вдома. Якось особливо не святкував, адже саме лікував застуду. Різдво також провів з сім'єю. Дуже скучив за футболом. Вже хочеться грати, тренуватися, набирати форму. У новому році хотілося б виконати разом з командою поставлене перед нами завдання виходу до Першої ліги. Влітку в нас практично не було тренувальних зборів. Тепер повноцінно готуватимемося до другої частини сезону. Тому, думаю, виконати завдання нам під силу.

Читайте також