Як рівненські красуні готуються до фіналу «Перлинки та Перлини Рівного 2018»? (ФОТО+ВІДЕО)

У Рівному активно триває Родинний фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного 2018» та конкурс краси «Перлина Рівного 2018». Об’єднаний проект обох змагань цьогоріч проходитиме у нашому місті вже увосьме. Він здійснюється в рамках фінансування з Громадського бюджету Рівного

У Родинному фестивалі краси і талантів «Перлинка Рівного 2018» беруть участь 24 дівчинки віком від 5 до 15 років...

... а у конкурсі краси «Перлина Рівного 2018» змагатимуться 12 дівчат від 15 до 25 років.

Стартував проект кілька тижнів тому з теплого вечора знайомств усіх 36 цьогорічних фіналісток восьмого сезону проекту. Під час зустрічі дівчата розповіли про себе, обмінялися подарунками одна з одною та отримали брендові футболки учасниць.

Читайте також: Майстер-класи, благодійність та активний відпочинок: у Рівному стартував родинний фестиваль «Перлинка та Перлина Рівного 2018»

 

Після того у дівчат стартувала активна та насичена програма підготовки до фіналу, яка включала в себе низку соціальних, спортивних, розважальних та пізнавальних заходів. Зокрема, усі учасниці взяли участь у професійних фотосесіях та зйомках соціальних відеороликів.

Відтак, маленькі фіналістки «Перлинки Рівного 2018» знімали відеоролики на тему "Наша родинна традиція", а дорослі учасниці «Перлини Рівного 2018» - «Рівне – місто мрії». Побачити їх зможе кожен вже під час фінального шоу проекту, яке пройде вже цієї неділі, 9 вересня, у МПК "Текстильник".

Під час підготовки до Фестивалю учасниці також пройшли багато майстер-класів з дефіле, сценічного позування, вокалу, хореографії та ораторського мистецтва, де вони вивчали Гімн Фестивалю, вчилися правильно та ефективно працювати з мікрофоном та презентувати себе.

 

У День незалежності України учасниці мали насичений день. Спочатку вони взяли участь у міському легкоатлетичному патріотичному забігові у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2018», де дівчата разом з координатором проекту Надією Пивовар пробігли 2,5 км вулицями Рівного.

 

Пізніше того ж дня усі «перлинки» та «перлини» мали спільну прогулянку центральною вулицею нашого міста – Соборною - до Покровського собору, де вони провели акцію "Боже, Україну збережи!".

Вони взяли участь у богослужінні, де пройшов молебень за Україну, який провів протоієрей Сергій Лучанін, а після його завершення священик окропив дівчаток освяченою водою і наголосив на важливості прививати любов до Бога та церкви молодому поколінню, а також благословив на гарне проведення конкурсу та їх участь у його фіналі.

Після богослужіння, у знак єдності нашої держави та віри в довгоочікуване мирне небо над Україною, учасниці на подвір'ї Свято-Покровського собору випустили в небо разом з повітряними кульками паперових птахів миру, яких раніше виготовили власноруч на спеціальному творчому майстер-класі.

майстер-клас

Також в небо відпустили і білих голубів - з чистими думками та серцем, аби в нашій Україні був мир та спокій.

 

Також фіналістки взяли участь і у святкуваннях Дня міста Рівного.

Відтак, дівчата вітали рівнян на двох локаціях - на літній сцені парку імені Т.Г.Шевченка та на Майдані Незалежності. В першій частині красуні дефілювали у спільному виході та розповідали про себе у віршах...

... а у вечірній програмі перлинки дефілювали на головній сцені міста, де індивідуальний вихід був підсилений фотографією кожної учасниці.

 

Крім того, вони відвідали міжнародний ковальський фестиваль «Металеве серце України», де привітали усіх присутніх показовим дефіле, демонструючи власні малюнки на тему ,,Алея кованих скульптур'', які вони потім подарували організаторам.

Вже традиційно Родинний фестиваль краси і талантів «Перлинка і Перлина Рівного» містить у собі і важливу соціально-благодійну складову. Відтак, фіналістки взяли участь у спеціальному кондитерському майстер-класі з виготовлення імбирно-медових пряників від Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Це печиво можна буде придбати за символічну ціну і посмакувати вже на фінальному шоу 9 вересня. Таким чином, глядачі зможуть долучитися до благодійної акції, адже всі виручені від продажу пряників кошти будуть спрямовані на допомогу хворим діткам.

Крім цього, для учасниць «Перлинки і Перлини Рівного 2018» провели творчий майстер-клас з виготовлення берегині – ляльки-мотанки.

Також вже традиційно в рамках проекту пройшов родинний пікнік – сімейне свято на природі за містом.

Під час святкування учасниці спільно з батьками готували сімейні фірмові страви, краща з яких отримала подарунок.

Також учасниці та їх сімейна група підтримки змагалися у різних спортивних естафетах від РОО «Спорт для всіх», де обрали переможців у кожній віковій групі.

А ще фіналістки проекту взяли участь у спеціальній вечірці «Pink Princess Party» з нагоди відзначення 9-річчя організатора фестивалю – компанії «ARTmodels». Там дівчата розважалися, співали караоке, танцювали, їли смаколики та ласували рожевим святковим тортиком.

Окрім того, дорослі фіналістки «Перлини Рівного 2018» також взяли участь у поетичній каві – нестандартному майстер-класі, де вони вчилися римувати та писати вірші. Що з того вийшло – можна буде побачити і почути під час спільної разом з маленькими «перлинками» благодійної акції проекту під час фіналу.

Сьогодні, 4 вересня, на усіх фіналісток та членів їх родин чекає традиційний сімейний турнір з боулінгу. Після цього щодня аж до  фіналу учасниці матимуть насичений графік репетицій, де вони відшліфовуватимуть постановки власних виходів на сцену.

А вже напередодні фіналу, у суботу, 8 вересня, о 14 год. у МПК «Текстильник» фіналістки «Перлинки Рівного 2018» змагатимуться у конкурсі «Шоу талантів», а фіналістки «Перлини Рівного 2018» проведуть благодійний аукціон зроблених власноруч виробів. Тоді ж відбудеться і конкурс на найкращу групу підтримки серед присутніх у залі.

Завершиться тритижневий марафон підготовки для «перлинок» та «перлин» кульмінацією проекту – грандіозним  фінальним шоу, де, власне, і буде визначено переможниць і володарок Гран-прі у різних вікових категоріях.

Нагадаємо, фінал пройде 9 вересня о 17 год. у МПК «Текстильник». Вхід на захід – абсолютно безкоштовний! Втім, організатори радять подбати про своє місце у залі заздалегідь. Для цього варто лише зателефонувати за номером 096 639 65 04 – і вам подарують запрошення на захід.

Читайте також