Як святкували день міста Сарни (ФОТО)

http://piwnich.info

Народні обранці, місцеві депутати, чиновники, бізнесмени, священики та мешканці Полісся святкували 133-ю річницю міста Сарни. Як завжди помпезно та з килимами живих квітів у головному храмі міста зустрічали Митрополита Поліського Анатолія, пише Північ-інфо. Напередодні у місті влаштували грандіозний флеш-моб.

Зранку відбулося святкове богослужіння у Свято-Троїцькому храмі міста Сарни. Ця старовинна церква є пам’яткою архітектури та збудована на була ще в 1725 році, інформує Сарненська єпархія УПЦ.

Митрополита Анатолія зустрічали діти з квітами та віршами. Територія храму прикрасили квітами усіх кольорів веселки та духмяним зіллям.

На центральній площі міста Сарни відбулися урочистості з нагоди відзначення 133-ї річниці Дня заснування міста.

«Нині місто Сарни розвивається, змінюється, стає комфортнішим для проживання, зростає економічний та культурний потенціал»,

– зазначив керівник району Ярослав Яковчук.

З нагоди свята підприємці та мешканці міста отримали грамоти та подарунки. Ввечері відбувся святковий концерт та фаєр-шоу.

Працівники музею влаштували етно-показ моделей.

Впродовж дня працювала виставка-продаж кулінарних виробів та сувенірів. Діти мали змогу кататися на поні, а також відвідати різноманітні атракціони.

Фото: РДА, УПЦ

Читайте також