Як у районах Рівненщини відзначатимуть День Державного Прапора та День Незалежності

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Програми заходів із відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України в районах Рівненщини:

є

22 серпня о 12.00 год  в обласному музично-драматичному театрі з нагоди 28-ї річниці незалежності України відбудуться районні урочисті заходи.

23 серпня о 9.00 год. з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України в наслених пунктах району у сільських та селищних радах району в урочистій обстановці відбудеться офіційна церемонія підняття Державного Прапора України.

23-25 серпня з нагоди Дня Незалежності України у населених пунктах району відбудуться урочисті заходи, святкові концерти, концертні програми, пам’ятні вечори, культурно-спортивні свята, спортивні змагання, покладання квітів.

Будуть проведені конкурси малюнків на асфальті, виставки квітів, дитячих малюнків, декоративно-прикладного мистецтва та робіт народних умільців. До участі у заходах будуть запрошені учасники Революції Гідності та антитерористичної операції.

23 серпня Гощанська селищна рада ініціює урочисту ходу селищем із державним прапором України, завдовжки 20 метрів.
Ходу розпочинатимемо біля Гощанської селищиної ради (на, так званій, Старої площі) й рухатимемося центральною вулицею селища до Площі Героїв Майдану. Початок ходи о 8.30.

Читайте також