Як вибрати сервіс для обміну Bitcoin (BTC) на Tether TRC20 (USDT)

У досвідчених криптотрейдерів не виникає проблем з обміном криптовалюти Біткойн або Tether. А у новачків дуже велика ймовірність потрапити на шахрайський ресурс і позбутися власних коштів. Щоб цього уникнути, слід обирати перевірені обмінники. Наприклад, на bestchange.com/bitcoin-to-tether-trc20.html можна підібрати сервіс для вигідного обміну Bitcoin (BTC) на Tether TRC20 (USDT). Розглянемо докладніше параметри вибору, що потрібно враховувати, щоб не втратити кошти.

На що звернути увагу, обираючи обмінний сервіс для криптовалюти?

Робота обмінників - легальна, користувачі можуть обмінювати Bitcoin на вигідних умовах і при цьому отримувати бонуси. До того ж, транзакції будуть повністю безпечними. При виборі найкращого сервісу потрібно звернути увагу на:

  • Вік ресурсу. Якщо він відкрився кілька тижнів тому, великий ризик, що обмінник є фірмою-одноденкою. Існує ймовірність, що він незабаром лопне разом з інвестиціями клієнтів. Довіряти варто компаніям, термін роботи яких - кілька років.
  • Репутація. Відгуки користувачів мають величезне значення. Якщо зустрічається багато негативних - не варто ризикувати. Ідеально, якщо лайки і дизлайки - у співвідношенні 10 до 1.
  • Обмінні курси. Слід перевіряти, щоб вони приблизно дорівнювали поточним біржовим котируванням. Якщо обмінний сервіс пропонує занадто низький курс, - це схоже на шахрайство.
  • Напрямки обміну. Стейблкоїн Tether USDT у мережі TRC-20, Біткойн, Ефір - популярні напрямки, які є скрізь. Якщо потрібно обміняти менш популярну монету - слід уточнити заздалегідь.
  • Розмір комісії. Більшість обмінників не стягують комісію або її розмір мінімальний. Якщо комісія на сервісі становить 10-15%, варто задуматися, оскільки конвертація буде невигідною.

На bestchange.com представлені різні сервіси, підбір вигідних електронних обмінників займе мінімальну кількість часу. Кожен обмінний сервіс проходить ретельну перевірку, тому на БестЧендж - тільки надійні та безпечні.

Як відбувається обмін криптовалюти?

Обмінники - найпростіший варіант для конвертації криптовалюти. Для обміну потрібно:

  1. Вибрати обмінний сервіс на БестЧендж.
  2. Створити заявку, в якій буде вказана сума і напрямок обміну.
  3. Здійснити оплату за заявкою.
  4. Дочекатися зарахування монет на криптогаманець.

Перед здійсненням конвертації обов'язково потрібно вивчити правила надання послуг і комісії. Як правило, основна комісія вже включена в курс. Але, на деяких сервісах є додаткові збори, це обов'язково потрібно врахувати. Крім того, велике значення має бонусна програма, обмінні сервіси заохочують постійних клієнтів. Завдяки їм можна отримати більш вигідний курс та інші привілеї.

Угоди - не тільки безпечні, а й анонімні. Користувачам не потрібно проходити реєстрацію, підтверджувати особу за допомогою документів. Та й інтерфейс обмінників - дуже простий, з ним легко можна розібратися навіть новачкові.

Читайте також