Які автомобілі найпопулярніші на Рівненщині?

У жовтні у Рівному та області продали усього 70 нових автомобілів. Це - найнижчий показник серед усіх регіонів України.

За інформацією автодилерів, загалом в Україні у жовтні продали понад 7 тисяч нових авто на загальну суму 206 мільйонів доларів США. Зокрема, найбільше грошей на нові автівки витратили у Києві – майже 80 мільйонів доларів.

Щодо Рівного, то у нашому місті у жовтні мешканці витратили трохи менше 2 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Зокрема, майже половина куплених у регіоні легковиків мала ціну від 17 до 35 тисяч доларів США, а середня ціна автомобіля у Рівному – понад 28 тисяч доларів.

До слова, найпопулярнішою маркою серед мешканців Рівненщини минулого місяця стала Toyota RAV4, на другому місці - RENAULT Logan, а трійку лідерів замикає KIA Sportage. Також часто купували RENAULT Duster, FORD Kuga та VOLKSWAGEN Golf.

Для порівняння, у вересні у Рівному та Рівненській області продали 68 нових автомобілів. Тоді найпопулярнішою моделлю був позашляховик Toyota Land Cruiser. У серпні ж в регіоні продажі склали ще менше - лише 52 автомобілі, серед яких користувались популярністю Renault Duster, Kia Sportage і Toyota Camry.

Читайте також