Які знаки Зодіаку не вміють слухати інших?

Фото - відкриті джерела

З такими людьми дуже складно розмовляти — вони не слухають того, що говорять їм інші, інформує ТСН.

Ви можете нескінченно пояснювати все, що вважаєте за потрібне до них донести, але вони, здавалося б, вислухавши сказане, ставлять запитання, що показує, що вони пропустили все повз вух. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не вміють слухати.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни не вирізняються терпінням, тому просто не в змозі вислуховувати те, що говорять їм навколишні — вони впевнені, що час йде даремно, але ж вони могли б так багато зробити. До того ж представники знака, подібно Юлію Цезарю, часто роблять кілька справ одночасно, тому просто не встигають за ходом думок — і слів — співрозмовника. Кращий спосіб змусити їх почути себе — посадити навпроти і не давати відволікатися на сторонні справи.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята не стільки не вміють, скільки не люблять слухати, оскільки вважають за краще говорити самі. Водночас змусити їх мовчати так само складно, як заткнути фонтан — надто вже серйозний натиск. Співрозмовник необхідний представникам цього знака тільки для того, щоб уважно слухати і з готовністю підтакувати, але аж ніяк не для того, щоб щось говорити. Тому тим, хто хоче, щоб його вислухали і вже тим більше поспівчували, варто вибрати кого-небудь іншого.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водолії не схильні вислуховувати інших просто тому, що їм дуже швидко стає нудно — особливо якщо співрозмовник говорить не те, що вони хотіли б почути. В такому разі вони — на хвилі своїх думок — відлітають дуже далеко від місця подій, і їх не одразу вдається повернути назад. І навіть спустившись з місця на землю, представники одного з найбільш легковажних знаків зодіакального кола не одразу розуміють, де вони перебувають і що там роблять.

Читайте також