Яким знакам Зодіаку краще не потрапляти один одному на очі

Напевно ви помічали, що деякі люди категорично не можуть порозумітися між собою: вони не розуміють почуття гумору один одного, у них неодмінно виникає конфлікт інтересів і цінностей, що призводить до сварок, суперництва і взаємної неприязні.

Якщо ж такі люди все-таки вирішать зійтися, будь-то дружба чи стосунки, результатом такого спілкування неодмінно будуть образи, придушення один одного і розчарування. Ось з яким знаком Зодіаку вам потрібно бути дуже обережними.

Овен – уникайте Риб

Риби – це завжди поганий знак для Овна. Між цими двома знаками ніколи не буває розуміння. У відносинах чутливі і вразливі Риби будуть занадто вимогливі до Овна, а той, не розуміючи, в чому завинив, буде ще більш грубим, нервовим і запальним.

Телець – уникайте Близнюків

Ви практичні і розважливі, ви потребуєте стабільності, порядку і визначеності. Близнюки ж занадто спонтанні і непередбачувані. Вони будуть виводити вас із себе своїми витівками і мінливістю. Якщо вам дороги ваші нерви, не зв’язуйтеся з Близнюками.

Близнюки – уникайте Дів

Так само як і Телець, Діва завжди прагне до порядку і ясності. Але, на відміну від Тельця, Діва вимагатиме цього і від вас. Приготуйтеся попрощатися зі своїм лібералізмом і свободою, якщо ви вступаєте у відносини з Дівою, тому що представники цього знаку не поступляться вам ні за що.

Рак – уникайте Козорогів

Всім відомо, що ви дуже співчутлива і емоційна людина, тому вам буде дуже важко знайти спільну мову з Козорогами, які не звикли проявляти свої почуття. Більш того, будь-яку прихильність вони засуджують і з презирством дивляться на людей, емоційно залежних від когось.

Лев – уникайте Терезів

Ви звикли бути непередбачуваною, гучною і компанійською людиною. Це ваша натура, і з цим нічого не поробиш. Ви знаєте, чого хочете від життя, і розумієте, як досягти цього. Скромність – це явно не ваша риса. Ваги ж найбільше цінують в людях такт, стриманість і манери. Вони будуть засуджувати ваші вчинки, тому критика і сварки неминучі.

Діва – уникайте Стрільців

Ви дуже домашня людина. Вам важливо відчувати твердий ґрунт під ногами і дивитися в наступний день з упевненістю. Ви дотримуєтесь правил, своїм ритуалам і логіці. Тому Стрілець – ваш повний антагоніст. Цей вічний шукач пригод здатний зруйнувати ваші усталені правила і внести хаос в ваше розмірене життя. Але ви і самі, напевно, відчуваєте, що поруч з цими людьми вам не комфортно.

Терези – уникайте Раків

Раки люблять ходити по краю: їм подобається переживати сильні емоції, тому часто вони самі їх створюють. Для вас же пріоритетом є спокій і гармонія. Ви любите здоровий ризик і небезпеку, не більше. Раки ж будуть провокувати вас і заподіювати дискомфорт, порушуючи вашу крихку внутрішню рівновагу.

Скорпіон – уникайте Левів

З Левами у вас спільного більше, ніж може здатися, на перший погляд. Однак саме це і призводить до конфліктів. Жоден з вас не готовий піти на компроміс, поступитися іншому. Сварки між вами неминучі, тому постарайтеся не стикатися з Левами, за винятком ситуацій, коли це дійсно необхідно.

Стрілець – уникайте Тельців

Ви любите подорожі, активний спосіб життя і спонтанні рішення. Домашнім і впорядкованим Тельцям важко змиритися з цим. Ви обоє будете прагнути змінити спосіб життя один одного. Нічого доброго з цього, звичайно ж, вийти не може.

Козоріг – уникайте Овнів

Ви дуже схожі у своїй безкомпромісності і небажанні поступатися. Ви уперті - таких ще потрібно пошукати. Козороги трохи потайливі, вони охороняють свій особистий простір і не бажають нікого впускати у своє серце. Прямолінійні Овни з насмішкою ставляться до такої позиції, вважаючи Козорогів дивними диваками. Загалом, діалогу у вас не вийде, а взаєморозуміння тим паче.

Водолій – уникайте Скорпіонів

Ви схильні до різних витівок і нестриманості. У пориві емоцій ви можете образити кого-небудь, самі того не усвідомлюючи. Ви, звичайно ж, готові просити вибачення, навіть за те, що зробили не навмисно. Тільки ось Скорпіони ніколи не прощають. Якщо ви зробите їм боляче, вони затаять образу назавжди. Навряд чи вам вдасться довго підтримувати теплі відносини.

Риби – уникайте Водоліїв

Ви схожі: обидва емоційні, співчутливі і готові приходити на допомогу ближньому. Але ось тільки якщо справа стосується ваших взаємин, надлишок емоцій не піде їм на користь. І Рибам, і Водолія потрібен партнер, який зможе врівноважити їх емоції, внести у відносини стабільність і спокій.

Читайте також