Якого “принца” шукають жінки різних знаків Зодіаку

Однією з особливостей гороскопів є інформація, яку вони надають щодо того, що пов’язано з коханням та особистим життям. Чоловіки хочуть знайти ідеальну дружину, а жінки шукають чоловіка своєї мрії і сподіваються знайти принца. Леді зодіаку, ви хочете знати, якому принцу ви призначені, щоб прийняти правильне рішення? Яким ви бачите вашого супутника?

Овен

Жінок-Овнів приваблюють сильні та цілеспрямовані люди. Вони навряд чи дадуть себе обдурити і вміють будувати дуже міцні стосунки. Будь-який Овен вельми нетерплячий, тому, навіть якщо він відчайдушно бореться за обранця, це не означає, що це надовго. Крім того, леді-Овни – дуже цілісні особистості, і вони швидко позбуваються будь-якого “баласту”, який обманює або не поважає їх.

Телець

Чоловік, який бажає підкорити дівчину-Тельця, повинен мати дуже чіткі життєві цілі, оскільки вона шукає собі радше союзника. Так, леді-Тельці вперті, але вони чітко знають, чого хочуть, і ніколи не випускають з уваги власні інтереси. Вони вельми романтичні, хоча водночас раціональні, розумні й не страждають на зміни настрою.

Близнюки

Леді-Близнюки любить життя, сповнене новинок, пригод і руху. Вона часом буває нерішучою, тому їй потрібен партнер, який стане стимулом для підтримання стосунків. Жінки-Близнюки можуть легко адаптуватися до найрізноманітніших ситуацій, вони шукають чоловіка непередбачуваного і товариського, що дає їм відчуття адреналіну.

Рак

Леді-Раки дуже романтичні, і саме тому вони шукають джентльмена, який забезпечить їм стабільність. Стосунки для Рака зазвичай є довгим-довгим марафоном, бо вони надзвичайно віддані й емоційні. Однак через перепади настрою їм потрібна людина, яка прикриватиме їм спину і буде постійною опорою та підтримкою.

Лев

Оскільки леді-Левиці дуже сильні, вони вимагають аналогічної сили і від свого обранця. Вони здатні на найнеймовірніші вчинки, будучи завжди впевненими у своїй перевазі. Отже, їхній чоловік має беззаперечно визнавати цінність і значущість Левиці. Він має бути їй безоглядно відданим і носити її на руках.

Діва

Леді-Дівам потрібен чоловік-супергерой, який уміє перемогти будь-якого ворога і вирішити найскладнішу проблему. Він має дати їм гарантовану стабільність і захист. Проте Діви й самі вміють захистити себе: все ж таки вони люди-аналітики з високим інтелектом і чудово усвідомлюють свої можливості. Коли Діви бачать, що їх цінують і поважають, вони можуть перетворити свої стосунки на справжній рай.

Терези

Леді цього знака приваблюють мужні та спокусливі чоловіки, які допоможуть їм знайти правильні рішення. Але які стануть не диктаторами, а мудрими радниками, здатними розвіяти всі їхні сумніви. Леді-Терези вміють не створювати непотрібних проблем, тому що вони природжені дипломати. Крім того, у їхнього обранця, крім фізичної привабливості, обов’язково має бути інтелект. Ось якого вони шукають чоловіка.

Скорпіон

Леді-Скорпіони знають, як кохати чоловіка так, щоб він не зміг їх забути. Однак вони зазвичай не дозволяють собі спокушатися тими, хто слабкіший за них і одразу ж починає прогинатися та піддаватися. Жінки-Скорпіони – особистості складні та суперечливі. Їхній чоловік має спокійно сприймати скорпіоновий характер і знати, що ці дами вміють люто оборонятися.

Стрілець

Дівчата-Стрільці закохуються у вільних людей, як і вони самі, але їм не завжди вдається знайти баланс між своїми намірами та своїми діями, оскільки вони не надто люблять відповідальність і зобов’язання. Однак, якщо вони знайдуть чоловіка зі щедрим серцем і величезним терпінням, то вони можуть в кінцевому підсумку скласти чудову пару.

Козоріг

Для жінки-Козорога ідеальним партнером є той, хто стабільний, успішний і не має фінансових проблем. Ці леді є яскравим прикладом самоконтролю та ефективного управління. Вони хочуть, щоб навколо них панували поміркованість, стриманість і порядок. Саме такими є їхні вимоги до обранця, і тільки на такій основі вони прагнуть будувати свою сім’ю.

Водолій

Леді-Водолії – це оригінальні й незалежні люди, які часом бувають дуже відстороненими й нетерпимими. Ось чому, щоб завоювати їхнє серце, їм потрібен ексцентричний і нестандартний партнер, здатний привернути увагу. А ще їхній обранець повинен завжди тримати своє слово і бути надійним і розуміючим.

Риби

Для леді-Риб ідеальний чоловік – це справжній джентльмен у всіх сенсах, особливо з огляду на те, що Риби – люди вразливі, схильні тікати у свій внутрішній світ і ховатися там. Їм просто потрібно знайти того, хто їх розуміє, поважає і захоплюється їхніми якостями. Жінки цього знака надзвичайно вимогливі до своїх обранців, оскільки вони люблять грати роль жертви та мучениці.

Читайте також