Юрій Вірт: "Більше ні з ким із футболістів прощатися не збираємося"

Більше жоден гравець не покине рівненський "Верес". У цьому під час інтерв'ю Суспільному запевнив головний тренер рівнян Юрій Вірт. 

- З жодним із футболістів, які зараз залишаються у команді, не збираємося розривати контракти. Принаймні, до літа. Футболісти можуть залишити нашу команду, лише йдучи в оренду. Такий варіант - можливий. В нас залишається не так багато футболістів, щоб просто так когось відпустити. Віталій Тимофієнко, Дмитро Нємчанінов, Максим Бабійчук і Роберт Гегедош - це всі, хто залишив Верес цієї зими і більше ні з ким з футболістів прощатися не збираємося.

За підсумком зборів у Туреччині ми вирішимо, хто допомагатиме нашій команді навесні, а хто отримає можливість здобувати ігрову практику в інших клубах на правах оренди, - сказав наставник "червоно-чорних". 

Шанс проявити себе на зборах отримають усі. В тому числі і гравці, які восени виступали в оренді за Ужгород. Це Вадим Ющишин, Олександр Савошко і Микола Гайдучик. Усі вони отримають можливість проявити себе і довести, що вони можуть виступати на рівні УПЛ.

Також Юрій Вірт анонсував і нові придбання. За його словами, клуб найближчим часом оголосить про підписання двох новачків. На збори також вирушить і вихованець англійського "Ліверпуля", як раніше анонсував президент "Вереса". 

Читайте також: "Верес" переглядає гравця збірної Вірменії, очікують на приїзд англійця та двох африканців