З ким зі знаків Зодіаку шлюб буде найскладнішим

Вплив знака Зодіаку характер і світогляд людини багато чому визначає, як із нею складуться встосунки у шлюбі. Є знаки, яким сімейні союзи просто протипоказані.

Овен

Овнам немає рівних у любовних стосунках, не обтяжених побутом, обов’язками, залежністю. Їхня стихія – короткі романи та пристрасні побачення, але ніяк не довгостроковий союз. Овни відрізняються підвищеною нетерплячістю, запальністю та неврівноваженістю. Шлюб на них діє деструктивно, виявляючи їхні найгірші якості – дратівливість, гнів, незговірливість, претензії та диктат. Їм складно впустити у свій світ інший, з яким треба зважати і радитись. Овни – індивідуалісти! У команді працювати не вміють та не бажають. Партнер або беззастережно прийматиме всі рішення Овна, дізнаючись про них за фактом, або – «до побачення!».

Ужитися з Овнами складно навіть тим, хто вміє поступатися, не ображатись і терпіти провокації. А провокувати Овни вміють та люблять. Інакше їм здається, що їхнє існування схоже на болото, в якому немає життя. Пристрасті, емоції бурхливі з’ясування стосунків – усе руйнує довгострокові встосунки. Іноді представників цього знака, звичайно, мучить совість, але вони рідко у поведінці можуть простежити причинно-наслідковий зв’язок.

Якщо їм і судилося прожити у шлюбі щасливо, то, швидше за все, свою половинку вони знайдуть серед Близнюків, Терезів чи Левів. Ці знаки зможуть утримати Овна в тонусі, не даючи йому занудьгувати, але й не дозволять розперезатися.

Близнюки

Шлюб із Близнюками один із найскладніших, хоча б тому, що затягти його туди проблематично. А яке сімейне щастя з-під палиці? Партнер Близнюків тягне на собі тягар внутрішньосімейних стосунків, у той час як самі Близнюки постійно намагаються звідти втекти або хоча б тимчасово сховатися від обов’язків та зобов’язань. Багато Близнюків вважають себе створеними для кохання, а вся ця домашня робота та побут зводять стосунки до примітивного існування. Куди краще йти життям березневим котом, маючи репутацію героя-коханця. Але, на жаль, цей образ не вміщується у сімейний уклад, породжуючи конфлікти та претензії.

Звичайно ж, не обходиться в сім’ях Близнюків і без їхньої зради. Ну який же герой-коханець без любовних перемог? А якщо Близнюки затрималися в сімейних стосунках занадто довго, і партнер по шлюбу встиг втратити форму, постаріти або серйозно захворіти, зради стають середовищем Близнюків. Цим вони часто виправдовують свої «ліві» пригоди. Дуже складно миритися з настільки неживими у шлюбі Близнюками.

Проте є знаки, яким хоч і не просто буде приборкати незалежну вдачу Близнюків, але цілком під силу. Овни, Стрільці або Водолії можуть спробувати їх «одомашнити» і спробувати побудувати з ними міцну родину.

Скорпіон

Цей знак один із найбільш проблемних для будь-яких стосунків. Просто в шлюбному союзі Скорпіон може дозволити собі мучити партнера на законних підставах. Незважаючи на переважання в характері таких якостей, як владність, впертість, ревнощі, непримиренність, Скорпіони дуже рідко залишаються самотніми. Вони – єдиний знак, який, створюючи партнеру проблеми, найчастіше не руйнує стосунки, а творить, удосконалює їх через спільні випробування труднощами. Хоча, здебільшого, Скорпіони їх самі створюють на рівному місці, часом навіть не усвідомлюючи, що вбачають у цьому необхідність і глибоке значення.

Важливу роль в шлюбі для Скорпіона грає інтимна близькість. Якщо його партнер байдужий до сеkсу, погано володіє цією майстерністю або лінивий, Скорпіон, у кращому разі, зраджуватиме, не особливо ховаючись. Здебільшого представники цього знака йдуть з таких стосунків без докорів совісті. Знаходити компроміси у шлюбі зі Скорпіонами складно, але є знаки, яким це вдасться легше за інших.

Всі вогняні знаки, крім Стрільця, будуть авторитетно, але мирно утихомирювати спроби тиранії Скорпіона. Водні знаки (особливо Риби) та земні (крім Діви) дозволять Скорпіонам реалізувати у стосунках свою силу, залишаючись невразливими для їхнього «жала».

Стрільці

Стрільці – абсолютно «нешлюбний» знак. Серед представників цього сузір’я найбільша кількість громадянських співмешканців, які впевнені, що вони вільні, а стосунки – тимчасове явище, і вони можуть піти будь-якої миті. Стрільцям більше до вподоби дружні союзи, у яких можуть реалізувати свою дотепність, щедрість, взаємовиручку і, головне, волелюбність. Друзі, на відміну сім’ї, поняття не цілодобове. Їм не треба бути вірним чоловіком, відповідальним батьком, добропорядним господарем. Тому Стрільці віднесуть зі стосунків ноги, як тільки зрозуміють, що на їхню шию натягують «хомут» і намагаються запрягти у сімейні обов’язки.

Дружбу Стрільці можуть зав’язати практично з будь-яким знаком Зодіаку, оскільки всі люблять веселунів, масовиків витівників та добрих балагурів. А ось у шлюб вони якщо й одружаться, то лише з тими знаками, які не обмежуватимуть їхню свободу, або хоча б створять ілюзію, що Стрілець сам вирішує – піти йому чи залишитися. До таких астрологи відносять Овнів, Левів, Водоліїв, Близнюків. Хоча навіть вони після романтичних спроб все ж таки переходять у розряд друзів. Часто Стрільці навмисне оточують себе непридатними для шлюбу людьми, щоб мати можливість якомога довше перебувати у вільному плаванні.

Читайте також