З Рівного до Туреччини літатиме ще один туроператор: у планах - Греція та Кіпр

Фото - відкриті джерела

З 5 червня двічі на тиждень із Рівного до Анталії відправлятимуться літаки ще одного туроператора. По це сьогодні повідомили представники  Travel Professional Group (TPG). Також один рейс цього оператора запланований на цю п’ятницю – 18 травня.

«Сьогодні ми презентуємо нашу літню програму – Анталійське чартерне направлення. З нашим генеральним перевізником авіакомпанією «BRAVO» ми повинні відлітати цю програму, щоб  втілити ці наміри  й цілі, які призведуть до зміцнення  регіону і України в цілому», -зазначила співзасновниця TPG Олена Бойко.  

Відтак, у планах компанії не тільки Туреччина, але й інші не менш привабливі країни.

«Ми розглядаємо можливість у майбутньому запуск чартерних рейсів до Кіпру та Греції з Рівного, але цей план хіба спрацює на наступний рік, якщо буде попит туристів. Цього року ж хочемо ще відновити чартерні польоти до Єгипту, але це більше зимовий напрямок. Обрали ж польоти саме до Анталії наразі, бо там більше розвинена інфраструктура для дітей. А 60% відпочивальників, які обирають Туреччину, летять з дітьми. Краще якісно надавати послуги в одному напрямку, аніж розпорошуватися», - зазначила Олена Бойко.

Однак, рівненські турагенти не задоволені цим оператором через те, що не повідомляє вчасно, чи буде посадка/виліт із Рівного. Нарікають, що вони не можуть рекомендувати клієнтам TPG, бо переймаються. Запевняють, що раніше були випадки, коли літаки не приземлялися  в Рівному і туристи повинні були в останні хвилини доїжджати до аеропортів Львова або Києва.  Олена Бойко пообіцяла посприяти у вирішенні таких ситуацій.

Крім того, починаючи з 5 червня, туристи, які обирають цього оператора для відпочинку, матимуть можливість відлітати в п’ятницю і вівторок. Поки що з Рівного літатимуть літаки «МакДугласи».

Нагадаємо, що щочетверга  з рівненського аеропорту вже літає один туроператор -  JoinUp.

Читайте також