З України намагались вивезти три Rolls-Royce, два з яких належать родичу Медведєва

Працівники ДБР запобігли перевезенню трьох елітних автомобілів через один із пункт пропусків на Вінничині. Дві із цих автівок належать людині, яка пов'язана із високопосадовцем РФ. 

Про це повідомили у прес-службі ДБР. 

Як зазначають у бюро, авто перевозили на підставі підроблених докуменітв та без законних на те підстав. Транспортні засоби зареєстровані на українське приватне підприємство та на фізичну особу. За цими даними, бенефіціаром товариства є людина, пов'язана із високопосадовцем РФ. 

Орієнтовна вартість авто складє 50 мільйонів гривень. 

Тим часом, як повідомляють у ЗМІ, на двох Rolls-Royce хотіли виїхати Шкурддода А. та Бітяк М. Ці автомобілі зареєстровані за ТОВ "Карпе Ренталс", що знаходиться у ТЦ "Гулівер" у Києві. Ними користується власник ТЦ "Гулівер" та мережі магазинів "ельдорадо" та "Технополіс" Віктор Поліщук, який є родичем колишнього президента РФ Дмитра Медведєва. 

Ще один Rolls-Royce, який затримали на цьому пункті пропуску, зареєстрований на громадянку Росії 2019 року народження Андріану Андріївну Іманалі. Попередньо це дочка громадянина РФ та кримінального авторитету Іманалі Андріана Михайловича, також відомого як Андрій Ростовський або “Полузверь”. 

Читайте також